29 November 2009 @ 07:51 pm
Sēklinieka domu grauds  
Klāvs Sēklinieks:

'Kas ir cilvēks? Vai viens cilvēks ir cilvēks? Vai tad, ja vienam cilvēkam būtu jāreprezentē cilvēki, viņš to varētu darīt? - piem., viņš taču nevar vairoties. Bet divi? Ja abi ir viena dzimuma - tad arī divi nevarētu reprezentēt cilvēku...'

Un šādā garā - 'virtuozas' pārdomas vairākas minūtes no vietas. Godīgi sakot, nezinu, vai viņu vispār kāds var uztvert nopietni.
 
 
( Post a new comment )
eslijs[info]eslijs on November 29th, 2009 - 08:25 pm
Kaut kad biju nolēmis iedziļināties t.s. "blogotāju" domrakstos portālos satori.lv, politika.lv u.tml. taču - neciešami! tādi sēklinieki ir gandrīz katrs. arī ījabs mēdz šitā sēkliniekot.
(Reply) (Thread) (Link)
thel[info]thel on November 29th, 2009 - 08:37 pm
Pa lielam piekrītu - disseminētās idejas lielākoties ir nevērtīgas (dažkārt, protams, ir arī labas domas un ieraksti). Tas ir iemesls, kāpēc lasot t.s. profesionālo blogotāju txt., to vairāk uztveru kā vingrinājumu argumentu, citātu, izklāsta utml. kļūdu meklēšanā.
(Reply) (Parent) (Link)
Avtonoms[info]junona on November 29th, 2009 - 08:45 pm
Nu nezinu, nezinu. Man nav tik augstu prasību. Cilvēki vingrinās, iemēģina dažādas domas. Dažreiz sanāk interesanti, dažreiz ne tik interesanti. Gribi lasi, negribi - nelasi. Nekādu saistību.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
thel[info]thel on November 29th, 2009 - 08:46 pm
Principā tas ir tas, ko arī gribēju pateikt.
(Reply) (Parent) (Link)