26 August 2009 @ 03:53 pm
studenti  
Kā ziņo vairāki neatkarīgi informācijas avoti, tad ex-ministre Helēna Demakova ir pieteikusies eiropas stipendijām kā LKA studente.
Vispār jau nekas īpašs, jo pieteikties jau var da jebkurš un kāpēc ne šī 'studente'? - bet vienalga skumji, ka saslēgusi visādus sūda līgumus, tagad acis iemetusi arī citās sfērās - vispār ir dīvaini iedomāties šo bābu kā teorētiķi.
Drīzāk viņai pēc Dr. grāda iegūšanas vajadzētu kļūt par kādas mācību iestādes rektori(un bastardu Mārtiņu Vanagu, protams, kā labo roku). - tad gan mēs redzētu uzplaukstam latvju akadēmisko vidi. Kolhoznieku nams nobālētu jaunās kultūras akadēmijas un kultūrpolitikas priekšā un visu nepotismu pakaļā. Maija Kūle salīdzinājumā šķitīs kā Dieva dāvana.
 
 
( Post a new comment )
[info]antons_v on August 26th, 2009 - 04:11 pm
Ja meklējam labās puses, tad vismaz nesēž kādā padomē, kur maksā naudu no kāda valsts uzņēmuma budžeta, bet tiecas gūt ES līdzekļus.

Lai gan, protams, par saslēgtajiem līgumiem viņu vajadzētu tiesāt.
(Reply) (Thread) (Link)
thel[info]thel on August 26th, 2009 - 04:17 pm
Es brīnos - ko tad viņa tāda izcliniece nestrādā ūberkrutā muzejā par kuratori? Un nestudē kādā ūberprestižā augstskolā? Bet līdz ar mūsu nabaga studentiņiem grābstās gar vietējiem fondiem?
Un nevajag jau pateikties, ka nesēž padomēs. Domāju, ka i jaunie brāļi i KIM ir pietiekams iemesls, lai viņu ar sūdainu koku.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]antons_v on August 26th, 2009 - 04:29 pm
Tā bija ironija, tipa.

Kas tas KiM tāds ir? Mani te kaut kad aicināja uz semināru, kur tika spriests par to, kādam ir jābūt muzejam, bet es nospriedu, ka bulšits un neaizgāju.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
thel[info]thel on August 26th, 2009 - 04:36 pm
nu tie ir tie, kas tusējas pa spīķeriem. (www.kim.lv) nekas īpašs - piķi dabūjuši, tagad spēlējas + taisa kaut kādu idiotisku mākslas darbu krājumu. braukā pa visu pasauli, lai uzzinātu, kāds ir jātaisa muzejs, bet finālā uztaisa kaut kādu smieklīgu bukletu. etc&etc.

Bet, cik noprotu, tad kaktu kantoris, ko uztaisījusi HD, lai tie ar pompu ieietu jaunajā vēl neuzceltajā laikmetīgās mākslas muzeja ēkā.

+ ir skandāliņi par fondu naudu dabūšanu, kad kā pārsteigums šamiem ir tas, ka uz to pašu projektu ir arī cits pretendents (un bazarē pa tv un citiem medijiem, ka tas ir negodīgi). etc&etc.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]antons_v on August 26th, 2009 - 04:37 pm
Vienvārdsakot - nasing spešal.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]antons_v on August 26th, 2009 - 04:38 pm
Nu labi, divvārdsakot.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
thel[info]thel on August 26th, 2009 - 04:39 pm
tieši tā. bez naudas - parasts virtuves kantoris.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Avtonoms[info]junona on August 26th, 2009 - 05:48 pm
Nu kaut kā pārāk skarbi jūs par to KIM (saprotu, ka meteoroloģiskie laik apstākļi nav diez ko patīkami un, iespējams, ka kaut kādi termiņi deg). Ir jau tur arī jēdzīgas lietas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
thel[info]thel on August 26th, 2009 - 05:57 pm
Protams, ka ir arī šis tas jēdzīgs. Taču overall negatīvu viedokli man raisīja dārgi izveidotais buklets par muzejiem, laimetīgās mākslas 'kolekcijas' veidošana un attaisnošana, nesenais skandāls par miljonu konkursu, kur negaidīti bija uzradies konkurents un, redz, tas nu ir baigi slikti according to KIM.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
džozija: angry[info]josie on August 26th, 2009 - 06:11 pm
Oh my god, oh godness! būtu vēl HD pieteikusies doktorantiem MA, tad būtu vispār.. mēriņš pilns! bet laikam neuzdrošinās šamējā, norīdīs!
un kim?, mīļie, nav nekāda tāda joka lieta un kaktu kantorītis, to bīda beibes un džeki ar Zviedru augstskolas diplomiem un tur savs astoņkājītis (a la Šlesers vai Šķēle mākslā, kā gribat!) burciņā tiek audzināts. Pilns birojs mēbeļu jau sapirksts par mūsu nodokļu naudu un tas tik tāds kaķa šķaudiens ... sākumam!!!!!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]undiine on August 28th, 2009 - 09:45 pm
nesaprotamas lietas
Cienījamie jaunieši, var būt tomēr nevēstiet tik pārliecināti un daiļrunīgi par lietām, par kurām jūs neko daudz nezināt. Baumas vai ziņas TV ir slikts pamats saprātīgām sarunām. Vai jums ir ienācis prātā, ka arī citi jūs var līdzīgi nopulgot, kad jūs censtos izdarīt kaut ko, kas jums pašiem šķitīs būtisks? Lūdzu konstruktīvu kritiku un praktiskus priekšlikumus uzlabojumiem!
(Reply) (Parent) (Link)
[info]undiine on August 28th, 2009 - 09:49 pm
Jaunkundzīt, ja nebūtu mēbeļu, tad nebūtu, uz kā Taurena lekcijas laikā pilnīgi par brīvu sēdēt un izglītoties par nodokļu maksātāju naudu.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]unbeliever on August 26th, 2009 - 10:58 pm
butu, protams, lieliski, ja HD neizturetu konkursu un pikji nedabutu, tomer visticamak, kas patiesham zhel, atradisies kads (-i), kas vel joprojam velas ielist tieshi saja d***aa.
(Reply) (Link)
tas puc[info]puc on September 3rd, 2009 - 06:21 pm
1.Pieteikties varēja nevis "da jebkurš", bet tikai LKA doktorantūrā studējošie un Helēna tāda ir.
2. Pieteikšanās stipendijai nebija "smuka", ja skatās no ētiskā viedokļa, bet ir jau zināms, ka šī joma augstāk minētajai personai pieklibo. No visiem citiem aspektiem - stipendijas piešķiršana bija pilnīgi likumīga. Ja kas, 6 pretendenti uz 4 stipendijām arī nemaz nav pārmēru daudz.
(Reply) (Link)