23 February 2009 @ 02:19 pm
-  
Aizmirsu piebilst, ka šonedēļ es gribu izvērst negatīvisma kampaņu savā blogā. (Domāju, ka to kompensēs arvien biežākā Ē.S, Liepnieka utml. ekspertu parādīšanās medijos).
 
 
( Post a new comment )
[info]antons_v on February 23rd, 2009 - 03:05 pm
Please, I am all ears.
(Reply) (Link)
(Anonymous) on February 23rd, 2009 - 11:12 pm
Oi, es uzreiz varētu pievienoties.. Tikko ieskatijos Bankovska un "Šlāpina blogos. Visu nelasīju - pārāk gari palagi (nezinu, viņi sacenšas, vai kas?) un pārāk murdonīgi, komentāri tizli, ieskatijos Tukiša blogā. Nu, nezinu, kādreiz puika interesantāk runāja, vismaz mēģināja padomāt, tagad laikam mēģina turēt līdzi oksfordas draugiem - tālāk par valodas formu un pozu netiek. Sametās it kā skumji, it kā besigi. Nobeidzās pie dusmām. Bļe besī zzzzz ārā
(Reply) (Thread) (Link)
(no subject) - [info]antons_v on February 24th, 2009 - 11:54 am
(Anonymous) on February 25th, 2009 - 01:39 pm
offtop
tikpat labi tu varētu pajautāt, ko tīrons un rītups tajā liepniekā saskata, ka viņu visur stutē? ja tikai naudas pēc,tad tas ir zemiski un nožēlojami. Ja draudzibas pēc, tad ļauni un nosodāmi.
Jautājums; kā labiem filozofiem sanāk nonākt tupikos cilvēcisko attiecibu ziņā?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]antons_v on February 25th, 2009 - 03:31 pm
Re: offtop
Nu gan jautājums :))) Tipa, kā smuki nodrāzties bet nesaķert nesmuku kaiti? Vai nu lietojot gumiju, vai arī izvairoties no jebkādiem bīstamiem sakariem. Lubrikācija (alcohol is the social lubricant) arī palīdzot.
(Reply) (Parent) (Link)