16 February 2009 @ 02:54 pm
Parāde  
Nesaproti, vai šodien ir kaut kāda idiotu parāde medijos? Iesākumā Blūma par morālo atbildību, tagad vēl Stendzenieks un Liepnieks.
Stendzenieks: Reklāmas aģentūras «!MOOZ» radošais direktors Ēriks Stendzenieks pašreizējo valdības vadītāju Ivaru Godmani uzskata ne vien par vienu no gudrākajiem cilvēkiem Latvijā, bet visā Eiropā. (http://apollo.lv/portal/news/73/articles/149424)
Liepnieks: Liepnieks uzskata, ka Zatlers neko nesaprot no politikas (http://apollo.lv/portal/news/72/articles/149427)
Bļins.. paši ir piedalījušies sūdu un sistēmas radīšanā, kurā patreiz esam, bļin, un tagad vēl kaut ko izsakās. Kauna nemaz nav. Vairāk gan interesē uz kāda pamata viņi jūtas kā tādi, ka var izteikties par citiem. Ja jau apgalvo, ka kāds ir gudrākais vai neko nesaprot, tas, man šķiet, ietver atziņu, ka pašiem ir pieejami kaut kādi kritēriji kā to vērtēt. Es ļoti šaubos, vai Stendzenieks pats ir gudrs - prasts reklāmists, kura kompetence ārpus reklāmas ir niecīga. Savukārt par Liepnieka sapratni.. Nu nezinu.. Tad jau arī mafijas dalībnieks varētu apgalvot, ka saprot kaut ko no ekonomikas un ir tās eksperts, jo, redz, ir pelnījis lielu naudu utt. etc.
 
 
( Post a new comment )
[info]antons_v on February 16th, 2009 - 04:27 pm
Ja no šitā mēģina vispārināt, tad secinājumi uzprasās šād:
1) tuvojas vēlēšanas,
2) jaunu PR ideju nav, kopmromati joprojām modē,
3) sajēgas par efektīvu komunikāciju arī nav, tāpēc publiskais diskurss kārtējo reizi tiek piedrazots ar idiotiskām frāzēm,
4) sajēgas nav nedz par ģenerālo (situāciju valstī), nedz par partikulāro (atbildību) - nu, pat ne par tik, lai kaut reizi muti pieturētu, ja jau īsti nezina, ko grib panākt ar saviem izteikumiem.
(Reply) (Link)
(Anonymous) on February 16th, 2009 - 09:27 pm
Dārgais, vai tad tu nesaproti, kāpēc Stendzinieks ir LV atzītākais reklāmists (un tādēļ drīkst spriest par viskautko). Jo viņš reāli ir samaksātās naudas vērts - dzied tā dziesmu, kā maizi ēd. Reklamēja TP un LPP, tagad stāsta kādi viņi visi ģēniji un kā viņš savu meitu kāzu naktī "Šleseram dotu, jo viņš tāds lielisks cilvēks (tiesa, atkarība no pasūtītāja ari meldiņš mainās un pretrunas rodas, bet viņš varētu lapsu no alas izvāvuļot...), proti, apmaksātajā servisā ietilpst ne tikai kaut kādi banerīši un rullīši, bet ari reāls no-mutes-mutē PR vienmēr un visur! Tā ir augstākā klase un pilotāža, visu mauku mauka!
(Reply) (Thread) (Link)
[info]antons_v on February 17th, 2009 - 02:49 pm
>>>>visu mauku mauka!

So, kurš tad ir visu pimpju pimpis?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
thel[info]thel on February 17th, 2009 - 05:15 pm
Nedomāju, ka sīkos gariņu drātē tas, kam lielāks loceklis. Drīzāk ir nedaudz citādāk. Kaut kad nejauši grāmatnīcā atvēru grāmatu 'Romas imperatoru seksuālā dzīve'. Tur bija aprakstīta epizode, ka viens no imperatoriem bija uztaisījis ar vergiem 'vilcieniņu' jūdzes garumā, bet pats stāvēja priekšā. Lūk, domāju, ka Stendzenieks ir pietiekami sīks gariņš, lai atrastos kaut kur šī vilcieniņa galā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]antons_v on February 17th, 2009 - 06:25 pm
:)))))))))))))))))))

Kurā galā? Priekšā vai pakaļā?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
thel[info]thel on February 17th, 2009 - 10:25 pm
Priekšā vai pakaļā ir atkarīgs no kultūras konteksta. Cik noprotu, tad romiešiem labākās vietas bija priekšā - izjust kā vesela jūdze tev aiz muguras dara darbu tavā vietā, kamēr pats vari relaksēties. Latvijā, šķiet, vairāk ir attīstīta penetrācijas kultūra - patīk drātēt citus, sajūsmināties par savu aktivitāti un citu padarīšanu par pasīviem locekļa uzņēmējiem. Citiem vārdiem - stoiskā ataraksija vs. aristoteliskais pirmkustinātājs/primus motor.
(Reply) (Parent) (Link)
(Anonymous) on February 17th, 2009 - 05:20 pm
tev vēl jāsaka? KURŠ GAN CITS? (un visi pārējie partijas un koalīcijas biedri vagoniņā priekšā un pakaļā)
(Reply) (Parent) (Link)
(Anonymous) on February 17th, 2009 - 05:21 pm
locekļi, nevis biedri, es atvainojos...
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]antons_v on February 17th, 2009 - 06:23 pm
:))) Jautājums bija retorisks. Un par to KURŠ GAN CITS - pievērs uzmanību tam, ka līdzīgi tumsas pavēlnieka lorda Voldemorta vārdam, kas Harijā Poterā ir aizvietots ar "Tu Jau Zini Kas", arī Šlesera vārds vairs netiek piesaukts, tā teikt, bez nopietna iemesla.
(Reply) (Parent) (Link)