26 Marts 2010 @ 21:38
 
Pirms divām vai trijām dienām uzraksīju, iespējams, brīnišķīgāko recenziju pasaulē par Kristapa Ozoliņa Elkšņa ieteikto tekstu "Viss, kas tev jāzina par savu vagīnu", bet, liktenīgas neveiksmes dēļ, viss rakstītais izdzisa. Necēlās rokas uzreiz rakstīt visu pa jaunam, jo jau pirmajā reizē biju kritiski tuvu klaviatūras sadauzīšanai - tieši tik infantīls ir šis raksts.
Pirmais, kas man ir sakāms, par šo tekstu, ir tas, ka tas absolūti neatspēko mērķi, ar kuru tas tiek piedāvāts sievietēm. Raksta ievadā ir minēts, ka aprakstītie 12 fakti par vagīnu ir "pamatlietas, kas jāzina, lai uzturētu savu intīmo veselību, palielinātu baudu seksa laikā un iepazītu vagīnas funkcijas", bet tie ir paši saltākie meli, ko jebkad esmu lasījusi! Tikai viens no visiem faktiem par vagīnu varētu kaut kā palīdzēt seksā, un tie ir aprakstītie vagīnas treniņi, kurus var veikt trolejbusā, ciemos pie vecvecākiem, tiesas priekšā, jebkur, un neviens nekad par to neuzzinās. Pārējie fakti izklausās pēc aprobežotu "true love waits" bērnu izglītošanas lekcijas. Piemēram, kā tieši seksā man var noderēt tas, ka es zinu, ka visas vagīnas pa lielam ir vienādas, un zona ap vagīnu var būt dažādās krāsās? Tāpat arī tas, ka tā ir elastīga, un dzimumloceklis to nevar izstaipīt (lol), un, ka es nekļūšu atkal par jaunavu, ja man ilgāku laiku nebūs seksa. ES ESMU ŠOKĀ, NEVARU SAGAIDĪT, KAD TO PATEIKŠU DRAUGAM! Īpaši debīls ir fakts par to, ka vagīna ir pilna ar baktērijām, bet jūs man parādiet kādu vietu cilvēka organismā, kas tāda nebūtu. Domāju, jūs paši redzat, cik šis raksts ir muļķīgs, tāpēc interesantāk būtu papētīt raksta komentārus, bet arī par to es maldījos.
No 303 izvēlējos 3 labākos:

ivo:
pasarg dies ja ieraudzītu sievieti ar pliku vāveri, nodomātu, ka viņai ar galvu kautkas nav kārtībā, vai tiešām lēta ielasmeita, kura apskuvusies, lai varētu parosīgāk noslaucīt spermu pēc kārtējā klienta un skriet pie nākamā.


Centos izdomāt, kā tieši no tā, ka sievietei nav kaunuma apmatojuma, varētu izsecināt, ka viņa ir prostitūta. Piedāvātais variants par spermas noslaucīšanu izklausās jocīgs, bet nekas cits arī man nenāk prātā. Tāpat dīvaini ir tas, ka alternatīvā variantā šī sieviete ir garīgi nevesela. Interesanti, patiešām, tomēr nevarēšu dot komentāru, tikai parādīt, ka šis ir pārdomu vērts viedoklis. Diez no kurienes tādas asociācijas? Un tā domā ļoti daudzi, kā ievēroju komentāros.

YUP
JAUTĀJUMS: Kas vecu kuci padara līdzīgu sunim?

ATBILDE: Sunim karājas, vecai kucei arī karājas..


Iespējams, pretīgākā anekdote dzīvē.

kleksis
Labaak lai izskuute petene. Savaadaak, mekleejot vaginu, var iepiities pezhas spalvaas un salauzt pirkstu. :D


Secinājumi? Latvijā dzīvo kādi 80 procenti idiotu. Kam es iesaku izlasīt? Nevienam, jo tad jūs zaudēsiet apmēram četrus procentus sava intelekta.
 
 
( Post a new comment )
(Anonīms) on 26. Marts 2010 - 22:50
Pirmais raksts, ko izlasu 'no vaka lidz vakam' kopsh taa par zekubiksem.

E.
(Atbildēt) (Link)
xxx: Elīna Kolāte[info]texti on 27. Marts 2010 - 00:28
gribēju sacīt, ka mani raksts rosināja tiešām uzzināt ko vairāk par savu vagīnu. mani mulsināja apgalvojums par to, ka dzimumattiecības mazina menstruālos krampjus, bet man ir tieši otrādi, turklāt ļoti izteikti. tāpēc sazinājos ar ginekoloģijas rezidenti karlīnu elksni, kas man pastāstīja visādus par un pret, bet pa lielam es neesmu nekāds septītais pasaules brīnums, jo "dzimumakts no sievietes viedokļa patiesībā ir kaut kas šausmīgs". nebūtu šī raksta, tā arī neuzzinātu šo patiesību.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
ke[info]ke on 7. Aprīlis 2010 - 10:43
Paldies! Priecājos, ka varēju palīdzēt. Bet es tomēr riskēšu ar tiem intelekta procentiem un to rakstu izlasīšu. Varbūt spēšu vēl ko piekomentēt.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)