Tue, Jul. 28th, 2015, 10:57 am
Bezjēga

Vīrs uz trim dienām aiztesies uz Londonu, paņēmis manu datoru. Teica, ka paskatīšoties savējo, vai viss kārtībā ar kameru. Aha, tā ir paskatījies, ka man ir tikai zilais ekrāns. Šodien bija jāstrādā, vakarā skype videokoference, bet nekā. Sēdēšu trīs dienas bez datora, bļe. Nemaz nerunājot, ka man datoru vajag darbam, man arī tur ir grāmata, ko lasu un tā, kuru rakstu.
Tagad varu nošauties, visi darba, konferences un literārie plāni vējā. Gribēju šīs dienas veltīt rakstīšanai un darbam, un, protams, Fb tīšanai utt, bet nekā. Tagad pat nesaprotu, kur likties, visi plāni vējā.

Tue, Jul. 28th, 2015, 03:29 pm
[info]koks

Es vinu vakar biju speciaali iesledzis, lai parbauditu un tur viss stradaja.. Videokomferenci es ari esmu uzmantojis samera nesen un viss stradaja...

Tue, Jul. 28th, 2015, 09:48 pm
[info]tethys_

Nu tagad iet.

Wed, Jul. 29th, 2015, 12:29 am
[info]nightqueen

Svarīgākās bildes, grāmatas, manuskriptus, dziesmas var turēt mākonī - dropbox vai google drive. Kad uzlikts, viss vienkārši tiek saglabāts konkrētā mapītē un datora nāves vai prombūtnes gadījumā, var viegli tikt pie savām lietām jebkur, kur ir internets.

Wed, Jul. 29th, 2015, 11:04 am
[info]tethys_

Nu jā, internets ir, bet mājās datora nav. Tev ir mājās seši datori, saprotu, ka tev tā nav problēma.

Wed, Jul. 29th, 2015, 02:45 pm
[info]nightqueen

Njā, līdz galam neejošs/pārāk linuksains dators šajā gadījumā tiešām nepalīz. Tik tas, ka gadījumā, ja Tavs dators netīšām izkrīt no lidmašīnas, dati vēl joprojām Tev būtu pieejami

Wed, Jul. 29th, 2015, 03:37 pm
[info]tethys_

Dati man ir cietajā diskā kopija. Bet, ja nav, kur viņu pieslēgt, no tā nav jēga. Patiesībā es pat tagad nevaru viņu pieslēgt, kad dators atsāka darboties, jo tas izdod drausmas skaņas, kad mēģinu iespraust Koka datorā.