Mon, Oct. 20th, 2014, 03:14 pm
:D

Nevajag mēģināt padarīt par muļķiem cilvēkus, kam ir ļoti izteikti laba atmiņa, viņi atradīs un izkopēs visu, ko vajag. Bez ļauna nolūka, bet sevi par meli nu es neļaušu padarīt.

Mon, Oct. 20th, 2014, 03:43 pm
[info]annu

Vēlreiz atļaušos nokomentēt, ka tu pilnīgi un galīgi pasaki ačgārnu faktu. Tāpēc nevajag brīnīties, ka tas tiek nesaprasts.
Līdz ar to nav brīnums, ka es neatceros, ka būtu teikusi kaut kad, ka ojā, es šo viedokli saistu ar sevi. Ja tu nepareizi uztver tekstu, pieliekot citus manu iekšēju un ne publisku problēmu kontekstus, uzrakstot garu, samērā uz personību vērstu un nosacīti aizvainojošu tekstu publiski, un tad pasaki "tu pati esi teikusi, ka šim uzskatam ir saistība ar tevi", lai gan nekur es neesmu tā teikusi, tad nebrīnies, ka tavu neuzmanīgo vai nepareizi uztverto viedokli labo. Un tas, ka tevi labo, ja tu uztver nepareizi, nenozīmē, ka tevi cenšas padarīt par meli.

Tā kā te ir samērā distancēta publika, tad var pavisam vienkārši:
1) Man ir novērojums, ka meitenes skaistākās lielākoties ir brunetes.
2) Man ir pārdomas par to, ka žēl, ka man nepiestāv tumši mati.
3) Tas, ka man nepiestāv tumši mati, nekādā veidā neliecina par to, ka mans viedoklis par to, ka skaistākās dāmas lielākoties ir brunetes, ir saistīts ar mani. Pārdomas, ka žēl, ka man nepiestāv -jā, tās tieši izriet no šī viedokļa. Bet viedoklis, kas ir mans novērojums, tas nekādā veidā nav un nevar būt saistīts ar mani, jo es neesmu brunete. Tieši tik vienkārši.

Nav īsti labi sociāli publiskā vietnē runāt par manām iekšējām problēmām, kas ir zināmas tikai šauram cilvēku lokam un nav domātas publiskai apspriešanai. Tas nav ne labi, ne korekti, ne visādi citādi ētiski un estētiski. Ja es rakstu publiski, tad es rakstu publiski konkrētu jautājumu - vai man vienīgajai tā liekas. Un tas pilnīgi nekādā veidā nav saistīts ar mani, bet tu paņem manas lielākās problēmas, kas nav domātas publikai, un vienkārši izber tās ar mani nesaistītā komentārā. Tā vienkārši... nevajag darīt. Ja pārproti, tad pārliecinies, vai tiešām šis komentārs nav saistīts ar mani, un tad tikai komentē tematiski, ja būtu saistīts. Nevis publiskā telpā, kur nekas neliecina par to, ka tas būtu saistīts ar mani.

Mon, Oct. 20th, 2014, 03:45 pm
[info]teiksma_ragana

Tur bija teikts tas pats, kas publiski, pie tam ieraksts bija publisks, arī tas it kā slepenais.
Un jo vairāk tu raksti, jo jocīgāka izklausies. Piedod, bez ļaunuma, bet tev vajag padomāt.

Mon, Oct. 20th, 2014, 03:46 pm
[info]annu

"Tas tikai man tā liekas, ka visas "liktenīgās" un skaistākās sievietes parasti ir tumšmatainas, konkrēti - brunetes?"
Lūk, kas tur ir teikts. Un nekas cits. Kāds sakars tur ir man? Nekāds.

Mon, Oct. 20th, 2014, 03:51 pm
[info]teiksma_ragana

Mīļā muļķīte, tu :*