paaugstināta temperatūra - 251 (god complex?) [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

251 (god complex?) [1. Okt 2021|14:49]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kaut kas šogad ir noticis ar manu pašvērtējumu. godīgi sakot, tas mani mazliet satrauc, jo liekas, ka ir iestājusies kaut kāda mānija – kā maiņa tai dziļajai bedrei, kurā biju gada sākumā. es izbaudu skatīšanos spogulī, atrašanos cilvēkos, būšanu blakus savam neiedomājami hot draugam (ar šo pēdējo gan mēdz būt drusciņ problēmas, jo viņš ir tik hot, ka nereti atgriežas "viņi noteikti nesaprot, ko šis vīrietis dara kopā ar to trolli" sajūta), jo es jūtos izskatīga. nē, laikam pat ne izskatīga, es jūtos pareiza. man vairs nav kauns eksistēt. labi, man joprojām šķiet, ka mana galva neiet kopā ar manu ķermeni un ka es varētu būt mazāk mīksta, bet es, liekas, esmu to pieņēmusi. tā vienkārši esmu es. un viss. take it or leave it. (nezinu gan, kā es reaģētu, ja kāds izvēlētos "leave it" opciju; nešķiet, ka pārāk labi.) un līdz ar šo attieksmes transformāciju ir parādījusies izskatīguma apziņa – kas var arī nebūt patiesa. un tas man laikam asociējas ar iedomību, un ar to sākas satraukums. es negribu būt iedomīga, jo iedomība parasti ir nepamatota. un tur atkal ierunājas pāris mēnešus klusējušie kompleksi. nezinu. kaut kā jocīgi. "labās" ziņas ir tādas, ka pārslodzes dēļ atsākas trauksme, tātad drīzumā viss atkal būs pa vecam.

vismaz bažas par iemīlēšanos būs bijušas nepamatotas. es jūtos labi un ērti, bet es nejūtos intensīvi. kas ļauj man saglabāt sevi. labi, ka tā.
bet svarīgs viņš man ir, jo parādās uzmācīgas domas par to, kā ar viņu notiek kaut kas briesmīgs.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:1. Oktobris 2021 - 15:19
(Link)
kā izpaužas mīkstums? :o
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:1. Oktobris 2021 - 15:44
(Link)
burtiski. esmu neformā, tāpēc miesa visur gauži mīksta – ir vietas, kur tas būtu ok, un ir vietas, kur tas man aktīvi nepatīk (piemēram, pakakle vai augšdelmi).
From:[info]arrival
Date:7. Oktobris 2021 - 11:19
(Link)
nu ārprāts, sieviete, beidz overthinkot un izbaudi labas lietas beidzot. :D

un (es to saku ar vislielāko mīlestību) - tavs draugs pavisam noteikti nav out of your league. jūs esat visnotaļ vienā līgā. es pat teiktu, ka tu esi kādu mazu grupu augstāk. :D :D

TU ESI SMUKA UN TAS IR FORŠI
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:7. Oktobris 2021 - 19:39
(Link)
:DDDD

mans draugs nav skaists (man gan tagad aizmālētas acis, šķiet skaistāks nekā likās sākumā), bet viņš ir hot. un stilīgs. viņā ir tāda pārliecība par to, kas viņš ir, kas man reizēm liek justies neērti par sevi, jo es sevī esmu nestabila. un tas jau ir jūtams arī no malas. zūd hotness punkti. :D
From:[info]arrival
Date:7. Oktobris 2021 - 21:23
(Link)
Nē, nu tavi hormoni ir savās vietās, un man par to ir prieks, bet es par to "viņi noteikti nesaprot, ko šis vīrietis dara kopā ar to trolli" sajūtu. :D Mēs visi neesam high uz taviem hormoniem. :D Un līdz ar to nemēram īsti jūsu abu hotness līmeņus blakus. Jūsu starpā varbūt saprotu to sajūtu.

Bet nu forši tāpat viss. <3