paaugstināta temperatūra - 163 (iesakiet man klasisko mūziku - vēlams tādu skaļu un agresīvu) [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

163 (iesakiet man klasisko mūziku - vēlams tādu skaļu un agresīvu) [20. Jun 2018|21:24]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
no tumbiņām man gāžas virsū mocarts (jēziņ, cik patētiski), bet es cenšos nesabrukt no stresa. laikam jāuztver šī kā mācība, ka nekad nevajag pieņemt projektus, kas stiepjas daudz tālāk par manu prasmju robežām.

ir pagājis teju mēnesis kopš termiņa; man ir trešdaļa. katra feisbukziņa, kurā atnāk jautājums "kā iet, cik tālu ir", mani dzen absolūtā izmisumā. gribas raudāt un izvemties. vairāk par to, ka es jau otro reizi pieviļu cilvēkus, kas man ir uzticējušies.
pagājušogad vismaz es iekļāvos termiņā, lai arī cik smagi tas nebūtu bijis. šogad es uzņēmos līdzīgu, bet drusku citu uzdevumu, ko man noreklamēja kā vienkāršāku nekā iepriekšējais. esot apjoms mazāks. jā, bet tur bija skaidras vadlīnijas. šeit vienīgā norāde ir - ej un izdari. kā un kur un no kā jau ir mana problēma.

nav brīnums, ka arī citur iespēju durvis veras ciet. šī ir ļoti šaura joma, visi visus pazīst. un visi visiem visu izstāsta.
Linkir doma

Comments:
From:[info]homebound
Date:20. Jūnijs 2018 - 21:45
(Link)
Visi izaicinājumi vienmēr lauzīs kaulus. Un tikai caur izaicinājumiem var kaut kur nokļūt.

Turies, izklausās briesmīgi. Izkulies cauri un tad jau redzēs un domās. Sūtu askāvienus.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:20. Jūnijs 2018 - 21:56
(Link)
es vienkārši jūtos tik pretīgi, ka atkal neesmu ieguldījusies pilnībā, jo tas mans stulbais optimisms ("beigu beigās jau viss nokārtosies") vispār nemotivē censties.
un tagad ir jau par vēlu. nodarīšu to lietu un centīšos nevienam neskatīties acīs.
[User Picture]
From:[info]pilnigigaram
Date:21. Jūnijs 2018 - 22:45
(Link)
Mūsdienu pasaule nepiedod. Katram ir dota viena iespēja. Visiem interesē rezultāts, nevienu neinteresētas kam tu ej cauri lai to sasniegtu.
Bet vispār. Tas "ej un izdari" nav saprotams, kā izdarīšu, tā būs labi? Es nezinu kas par darbu, projektu, vai kas vispār jādara, bet ja tik truls uzstādījums, tad personīgi es neiespringtu ar izdabāšanu un čekpointu pārbaudi.
ehh..... Veiksmi un nervus.. un 48 stundas diennaktī
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:24. Jūnijs 2018 - 17:54
(Link)
ai, tur ir tā, ka galarezultāts ir visai vienkāršs (idejiski) un kaut kādas norādes jau ir sniegtas, bet es to nekad neesmu darījusi, tādēļ iesprūstu pie viselementārākajām lietām.
un pašai jau arī gribas glītu rezultātu, kas mani pašu apmierinātu.

paldies!