paaugstināta temperatūra - 148 (kastaņi plaukst) [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

148 (kastaņi plaukst) [16. Apr 2018|21:32]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man ir drausmīgi bail no vājuma. priekš tāda nīkuļa-čīkstuļa es esmu pārsteidzoši dziļi emocionāli ierāvusies. man nav pat bruņu, nē, mana āda ir cieta, sačervelējusies un necaursitama. kā tiem cilvēkiem, kam ir tas kaut kāds koka mizas sindroms. ja es nolemtu ļauties pasaules triecieniem un mācīties tos izturēt vai pieļaut, man būtu nevis jāiznāk ārā no metāla zārka, bet jānorauj visa āda, zem kuras es esmu pilnīgi jēla un asiņaina. jaunas ādas uzaudzēšana ir ilgs process, turklāt es nezinu, vai tas vispār iespējams, ja tu esi tik jēls, ka katrs sīkākais pieskāriens no jauna uzplēš tavu neaizsargāto miesu.

man ir drausmīgi bail no vājuma. arī sveša. kad cilvēks vējā saliecas vai krīt un nobrāž celi, es nesaprotu, ko lai ar viņu iesāk. es gribu novērsties, es gribu izlikties, ka sasišanās nav notikusi. es saku saviem draugiem, ka man sāp viņu sāpes, bet patiesībā es no tām bēgu. pretīgumā saviebjos un ceru, ka drīz pāries. es negribu to redzēt. es gribu, lai viņi sakož zobus, izpūš caur tiem kliedzienam ievilkto elpu un iet tālāk. vājums - un tā izrādīšana - ir netikums, kaite, niķis. ieaudzini savam bērnam nekliegt teātrī, ieaudzini sev nekliegt.

es klusēju arī tad, kad sasitu pirkstus pret gultas kāju.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]logu_skidrums
Date:17. Aprīlis 2018 - 12:20
(Link)
loģiski. vājums ir nespēja pretoties nevēlamajam. sāpes, diskomforts, bailes, nogurums utt. no tā nebēgt būtu pretdabiski. tiem, kas kalti ciešanās, nav grūtāk apgūstamas prasmes par būšanu vājiem.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:17. Aprīlis 2018 - 12:55
(Link)
ai, nu, "kalti ciešanās" skan tik dramatiski. man ir visparastākā deviņdesmito gadu bērnība, un pēc tam esmu dzīvojusi pārsteidzoši viegli. nav jau bijis iemesla tādas, tik cietas ādas audzēšanai.

laikam vienkārši biju pārspīlēti jūtīgs bērns.
[User Picture]
From:[info]logu_skidrums
Date:17. Aprīlis 2018 - 13:03
(Link)
vairums cilvēku ir kalti ciešanās. "visparastākā bērnība" ir sinonīms "toksiska bērnība". jūtīgumu neizvēlas. droši vien, ka biji pārspīlēti jūtīga. es arī. jo jūtīgāk cilvēks, jo vairāk cieš. jo vairāk cieš, jo vairāk nocietinās. jo vairāk nocietinās, jo mazāk pacieš vājumu.
[User Picture]
From:[info]logu_skidrums
Date:17. Aprīlis 2018 - 13:08
(Link)
vēl doma. kad sasitu pirkstus pret gultas kāju, kliedzu dusmās. dusmās uz ķermeni. sāpēt par tādu sīkumu ir nepiedodama nodevība. kā ko tādu var uzdrošināties!?
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:17. Aprīlis 2018 - 18:24
(Link)
ķermenis tak ir vārgs, par to man pilnīgi vienalga. es dusmojos tikai tad, ja tas saslimst.