paaugstināta temperatūra - - [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

- [8. Jun 2017|14:20]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
visu laiku prasās aizrādīt nkc par viņu ļoti jocīgo komunikāciju soctīklos. tikko, piemēram, posts, kas iekļauj zīmju rindas ":)))! -" un ":)?" teikumu galos. nesaprotu - rakstītājam piecpadsmit vai piecdesmit.
bet es jau tā par daudz publiski piekasos gramatikai.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]pilnigigaram
Date:9. Jūnijs 2017 - 00:09
(Link)
Es atvainojos, bet man telefonam pazuda garumziimes. Vakar komenteeju, Lai tu nepadomaa ka man 15, Vai 50 . Tas taa, btw
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:9. Jūnijs 2017 - 01:09
(Link)
paldies par info!

nu, par laimi tu neesi nacionālas institūcijas publiska soctīklu lapa.
[User Picture]
From:[info]jim
Date:9. Jūnijs 2017 - 23:39
(Link)
tas ir kristīnes matīsas saziņas stils, e-pastos viņa tāpat raksta, visi nozares kolēģi esam pieraduši. lai arī saprotu, ka tas ir drusku kaitinoši, vienlaikus arī diezgan forši - personalizēts izteiksmes stils , kas klīrīgi nekautrējas būt emocionāli iekrāsots, ir daudzkārt foršāka institūcijas soctīklu komunikācija, nekā gramatiski un stilistiski sterila "korporatīvā izteiksme", veidota pēc kaut kādu anālu brendbuku vadlīnijām.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:10. Jūnijs 2017 - 13:23
(Link)
man nav iebildumu pret emocionāli iekrāsotu, neformālu saziņas stilu - ir tiešām patīkami just, ka aiz oficiālas lapas sēž īsts cilvēks. jebkāda iestāde, kam nosaukumā ir "nacionālais", jau tāpat šķiet pietiekoši baisa un auksta.
taču šī, manuprāt, ir otra galējība, kur viena ":)" smaidiņa vietā teikuma beigās tiek izmantota vesela interpunkcijas zīmju vētra.

bet gramatika man ir nopietns pet peeve (lai cik ļoti pašai gadītos pieļaut visādas apbrīnojamas kļūdas).
[User Picture]
From:[info]jim
Date:10. Jūnijs 2017 - 13:58
(Link)
uz to var skatīties tā - mūsdienās, kad nolaupīta iespēja rakstīt ar roku un tavs rokraksts drukātajā tekstā pārvēršas universālā fontā, pat ne paša, bet konkrētā saita/medija izvēlētā visiem vienādā fontā, septiņi smailiji ir tāds pēdējais rokraksta atavisms. kaut kad kristīne matīsa vairs NKC kontu neuzturēs, to uzturēs kāds lietišķajā etiķetē apmācītāks cilvēks, bet līdz tam es priecājost, ka tur sēž cilvēks, ko vari tur aiz teksta ieraudzīt :))))))))))
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:10. Jūnijs 2017 - 14:30
(Link)
protams, nav daudz veidu, kā personalizēt virtuālu tekstu, bet es dodu priekšroku, ja tas tiek darīts ar izteiksmes līdzekļiem, stilu, teikumu strukturēšanu.

bet nepārproti, lūdzu, man nav nekas pret pašu kristīni matīsu! viņa ir fantastiska. mana galvenā problēma ir ar to, ka viņa smaidiņus liek pirms teikuma gala pieturzīmes, nevis pēc. :D
[User Picture]
From:[info]jim
Date:11. Jūnijs 2017 - 13:42
(Link)
:)