atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:51 pm: Katrai vajag tādu draudzeni kas mëgina pierunāt uz botoksa vai vismaz hilarionskābes injekcijåm - “redzēsi, ka būs daudz labāk”

Comments

[User Picture]
From:[info]maya
Date:August 10th, 2022 - 04:24 pm
(Link)
ir?
[User Picture]
From:[info]teja
Date:August 11th, 2022 - 08:19 am
(Link)
Varbūt esmu dellusional bet man viss arī tāpat liekas labi
[User Picture]
From:[info]maya
Date:August 11th, 2022 - 09:53 am
(Link)
pēc būtības tā arī ir.
(es tikia ziņkārojos, vai paklausīji ieteikumam)
From:[info]merkela
Date:August 11th, 2022 - 10:42 pm
(Link)
kopš man šāda draudzene vērsa uzmanību, ka manu rūpju rievu starp uzacīm nogludinatu viena maza botoksa inkekcija, jaatzīst, katru reizi skatoties spogulī redzu šo rievu (iepriekš pat īsti nebiju to piefiksejusi).
Botoksam pat piekristu, bet bailes tomēr ir, kur sejā izpaudīsies pusparalizēto nervu kompensācija
[User Picture]
From:[info]teja
Date:August 12th, 2022 - 06:36 pm
(Link)
es paskatījos tās pašas draudzenes agrākās bildes, vēl bez permanentā meikapa, botoksa un citām lietām, un, nope, nepatīk, kā ir tagad. pat ja tās injekcijas dara ļoti mēreni utt., es tāpat varu redzēt. seja mazliet izskatās pēc žurnāla vāka, tur ir nedaudz mazāk dzīvības, vairāk pozas... kaut kas konceptuāli pretdabisks sejas būtībai.
par tām rūpju rievām - ļoti daudz var izdarīt vienkārši ar sejas atslābināšanu. iesaku piesekot @koshaspa instagramā - viss, ko viņa raksta par "11 lines" ir par šo tēmu, piem https://www.instagram.com/p/Cg5PQCkJU_H/
From:[info]merkela
Date:August 23rd, 2022 - 05:07 pm
(Link)
paldies par linku.
Noteikti sejas masāža un muskuļu atslābināšana palīdzētu. Jautājums tikai, kā to regulāri iekļaut savā rutīnā uz ilgāku laiku.

Tā rūpju rieva parāda visiem, ka esmu pārsvārā norūpējusies un par kaut ko stresoju, bet gribas atstāt iespaidu, ka esmu jauna un bezrūpīga :)
Powered by Sviesta Ciba