atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:28 pm: nezinu kā jūs, bet es palikšu teleworkingā tik ilgi, cik vien tas būs iespējams. lietošu visus neiespējamos attaisnojumus, piemēram, biroja telpās ir caurvējš un man uzreiz sākās sinusu iekaisums (kas ir taisnība, bet ar akupunktūras un pieraduma palīdzību es šīs dienišķās ciešanas "varu izturēt"). (nē nevaru, labāk strādāt uz terases kur dzied putniņi). Negribu ik rītu piedalīties šajā horeogrāfijā, jo es esmu improvizators. Vairs negribu vilkt lielā EU kostīmu mākslinieka sagādātās biroja drēbes, man daudz labāk patīk šis te intuitīvās ģērbšanās, pārvietošanās un ēšanas režīms, kas man katru dienu mainās. varbūt, ka ir tādi cilvēki, kam vajadzīgs režīms, lai saglabātu līdzsvaru, bet es kaut kā jūtu, kā harmonijas punkts katru dienu ir kaut kur citur, tāpēc arī jādara kaut kas cits. varbūt ir tā, katra diena ir cits akords?

turklāt izskatās, ka pie iestādes durvīm katru rītu mērīs temperatūru. mazliet atgādina bērnudārzu.

Comments

[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:April 29th, 2020 - 04:55 am
(Link)
Man patīk, kā cilvēki sāk apjaust, kāpēc kāpēc gan es jau gadnrīz 10 gadus pamatā strādāju no mājām. Vairs nebūšu izlēcējs, un mūsu firma, kurā pa lielam visi tā strādā vairs netiks uztverta ar aizdomām.

Nedaudz režīma nāk par labu, savādāk es piemēram vienkārši nebeidzu strādāt. Bet pieaugušiem cilvēkiem jau tomēr būtu jāspēj sevi menedžēt :)
[User Picture]
From:[info]teja
Date:April 29th, 2020 - 02:08 pm
(Link)
Pirmajā rindkopā es piekrītu visam, bet otrajā nepiekrītu gandrīz nevienam vārdam, jo par šiem jautājumiem tagad esmu tāds pats nerd kā Tu par klimata pārmaińām.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:April 29th, 2020 - 02:10 pm
(Link)
I mean neapšaubu ka Tu esi your own best specialist, un labi, ka zini, kas Tevi līdzsvaro, bet tur nevar likt nekādu vispārinājumu
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:April 29th, 2020 - 02:54 pm
(Link)
Ko tu mainītu otrajā apgalvojumā, lai tam varētu piekrist?
[User Picture]
From:[info]teja
Date:April 29th, 2020 - 04:35 pm
(Link)
Es izsvītrotu otro teikumu.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:April 29th, 2020 - 04:37 pm
(Link)
Jo tur ir daudz problemātisku (patriarhālu, neekologisku) pieñēmumu, pirmkārt par pieaugušiem cilvēkiem, otrkārt “sevi menedžēt”. Es domāju, ka “sev pielāgoties” būtu labåk.
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:May 1st, 2020 - 10:07 am
(Link)
Ar "sevi menedžēt" šajā kontekstā es domāju - pildīt uzņemtos darba pienākumus bez nepieciešamības pēc nepārtrauktas uzraudzības un kontroles un fiziskas klātbūtnes - kaut vai pienākums atrasties ofisā noteiktā laikā vien jau ir kontrole.
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:May 1st, 2020 - 10:10 am
(Link)
Un pašnoteikts režīms man (pēc saviem desmit gadu novērojumiem) nāk par labu. Pilnīgs bezrežīms man nozīmē pakāpenisku ieslīdēšanu ļoti neapmierinātos stāvokļos līdz pat klīniskai depresijai. Sākot jau ar miega režīmu - baisi svarīgi un es prioretizēju, bet pat tas ne vienmēr sanāk.
Powered by Sviesta Ciba