atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:31 pm:

Comments

[User Picture]
From:[info]teja
Date:November 28th, 2016 - 02:41 pm
(Link)
O, pēdējais ir labs.
Bet īstenībā mans jautājums bija in general par to, kas šeit uzkrīt, salīdzinājumā ar ārzemēm
From:[info]merkela
Date:November 28th, 2016 - 02:49 pm
(Link)
aa. ok.
salīdzinājumā ar ārzemēm, šeit ir ļoti jānodarbojas ar vīriesu pašvērtības celšanu. Regulāri jāpaslavē par niekiem, ļoti maigi janorāda uz nepieņemamamām lietām. Jāslēpj nodarbes, kuras netiek publiski atzītas par "sievišķīgām".
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:November 28th, 2016 - 04:35 pm
(Link)
Salīdzinot ar ārzemēm, te neviens nesveicinās, toties vīrieši grib vīriešiem paspiest roku, bet blakus esošo sievieti izliekas, ka neredz. Un viņa savu roku arī nestiepj. Droši vien baidās, ka metīsies bučot. Un zina, ka izsakot pateicību pat tad, ja esi jau ministre, ir jāpakniksē. Prezidents gan kāju nepievelk.
[User Picture]
From:[info]dombrava
Date:November 28th, 2016 - 05:22 pm
(Link)
Šis ir Austrumeiropā izteikti.

Es reiz tā samulsināju vienu vīrieti Bulgārijā, visi sarokojās, es arī sniedzu roku, viņš tā kā šaubījās, vilcinājās, bet tomēr roku pasniedza, jo negribēja būt nepieklājīgs.
[User Picture]
From:[info]daina_t
Date:November 29th, 2016 - 11:04 am
(Link)
Esmu dzīvojusi Bulgārijas mazpilsētā gadu un mana pieredze bija pilnīgi pretēja - visi sarokojās bez mazākajiem aizspriedumiem, tostarp sievietes ar sievietēm. Vispār cilvēki pieskaras viens otram daudz, daudz vairāk. Tas man savukārt bija grūti :D
[User Picture]
From:[info]dombrava
Date:November 29th, 2016 - 08:47 pm
(Link)
Protams, es pārspīlēju. Mazajās pilsētās vispār cilvēki ir citādāki. Turklāt reģionos daudz kas atšķiras. Balkānos un Dienvidos, jā, tas ķermeniskais kontakts intravertam cilvēkam var būt grūti paciešams.
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:November 28th, 2016 - 04:38 pm
(Link)
Un vēl par tām augstāk minētajām atbalsta grupām. Citviet tas ir krogs, kurā daži pamatskolas biedri vai tml. mēdz vienā un tai pašā vecīšu kompānijā satikties līdz pat kapa malai. Mūsu platuma grādos neeksistējoša dzīves forma.
Powered by Sviesta Ciba