atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:31 pm:

Comments

[User Picture]
From:[info]teja
Date:November 28th, 2016 - 01:22 pm
(Link)
Līdīsi atkal pa visām šķirbām izrādīties ar savu aprobežotību?
From:[info]krishjaanis4
Date:November 28th, 2016 - 01:45 pm
(Link)
jā, es ar savu zemniecisko, lauku, provinces un perifērijas cilvēka aprobežotību ienāku galerijā (pat ja tā ir iecere prozas lasījumiem jebkurā gadījumā, pretendējot uz publiskumu) un pasaku, ka šitais socpolītiskās mākslas karalis ir kails. es saku "kā ir". man būtu vienaga, ja tas būtu kaut kāds miljonais feministu vai sasāpējušo forums. bet ja mākslu pludini ar socpolītisko - kā pati daudzkārt esi sludinājusi - tad es līdīšu un būšu aprobežots, jo mērķis eventuāli ir parādīt, tieši cik ļoti smieklīgas un vecmodīgas ir visas šīs augeja staļļu runas par patriarhālām struktūrām (anonīmiem spēkiem pasaules telpā, kuri uzglūn no visiem kaktiem), vēl jo vairāk, ja tas tiek iepīts mākslā, to padarot par politisku steitmentu. ja pretendē uz politisko, tu pretendē uz cīņu. o, un cīņa tā būs. jo es redzu, ka šīs gudrās runas ir sačakarējušas man dažu labu savulaik tuvu cibiņu, kā rezultātā pat kādreiz normālu cilvēku runā iezogas šie, kā pati saki, TUKŠIE NESĒJI kā patriarhālas struktūras utml, tas sabojā visu, un brīvam garam ir kādreiz jāpasaka "nē! pietiek!" - pat ja šajos jautājumos vēsturiski parasti esmu klusējis.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:November 28th, 2016 - 01:52 pm
(Link)
Skaties ak tu bļe kāds tu esi cēls Viss tavs šitais rap sūds nav nekas unikāls
Turklāt atkal pamatojiies kaut kamā, ko es vispār neesmu teikusi - iesaku apmeklēt psihologu un pajautāt, kāpēc tu automātiski pieņem, ka visi ir pret tevi, un pauž tev pretējus uzskatus, pat ja tos nepauž, pat ja pauž kaut ko no pavisam citas dimensijas??? Klaja sociālpolitika mākslā man šķiet diezgan bezgaumīgi un ambiciozi, es plānoju rakstīt personisku stāstu par atgriešanos latvijā, kur es pati sevi nodirstu tieši tikpat daudz kā citus, bet ko tu, bļe, atkal kaut ko piedomā klāt un sāc repot?
From:[info]saka_taisniibu2
Date:November 28th, 2016 - 02:03 pm
(Link)
nepretendēju uz unikalitāti, neesmu mākslinieks, nedz radošais, esmu tikai tas aprobežotais lauķis no kādreizējās Austrumeiropas.
nu ok, tu visus, ieskaitot sevi, gribi nodirst prozas lasījumos, bet es nedaudz padiršos internetā (jo psihologi ir kaktu dakteri un pūšļotāji), bet nu metu mieru, lai gan man "uzsit asini" banošana.
Powered by Sviesta Ciba