atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:28 pm: Šis ir tāds interesants laiks, kad eju uz pasākumiem un bāriem viena pati, bet vienmēr jau viss ir OK. Kāds pazūd, kāds atrodas. Man arī tāds čilīgi komunikabls garīgais.
Vakar pēc sansusi aizbraucu uz OneOne, satiku 2 pusdraudzenes, viņas man teica: tev nu gan ir drosme nākt vienai.
Interesanti, kāpēc šajā jomā ir tāda nevienlīdzība. Šeit nevaru apdirst tikai Latviju! Arī Briselē ir pilnīgi normāli, ka džeks viens pats klīst pa dažādiem venue un lēnām piedzeras, neko īpašu no šī vakara negaidot, bet tāda beibe ir diezgan liels retums.
(Šeit es protams nerunāju par gājieniem ar pamatmērķi koļīties)

Comments

[User Picture]
From:[info]dombrava
Date:November 5th, 2016 - 09:10 pm
(Link)
Es daudz kur eju viena, bet neviens/neviena neko nesaka. Varbūt tāpēc, ka neizskatos pēc beibes. Tikai vienreiz mūžā, kāds itālis mani izbrīnīja, pajautājot, kā man vienai neesot bail stopēt. Viņam pat būtu vienam bail.

Bet nu tas ir netaisnīgi, esmu bieži dzirdējusi paziņas sakām - kā es tā iešu, nav pieņemts, ka sieviete sēž bārā viena utt.
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:November 7th, 2016 - 01:51 pm
(Link)
Man Portugālē viens paziņa, kurš mani pusi dienas ekskursijās izvadājā, beigās sniedza ieteikumus, ko es vēl varu iesākt, un piebilda> 'restorānus, jau es tev nevaru ieteikt, jo tu esi viena!' Es apstulbu.

Bet tā nu tas ir dienvidzemēs, ka ēst un izklaidēties vienatnē ir kaut kas tik šausmīgs, ka to nevar pieļaut. Ne tik vien sievietēm, bet sievietēm vēl jo vairāk. Es to ignorēju, bet ar neizpratnes un nosodījuma attieksmi ir jārēķinās.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:November 16th, 2016 - 11:37 am
(Link)
iet eest vienai ir jociigi arii Briselee. LV gaaju diezgan biezhi, tipa, vakars ar sevi un kompi restoraanaa, bet Briselee atmetu jau 1.gadaa - tie izbriiniitie skatieni un paarjautaashana un demonstratiivaa otraa galda piederumu komplekta novaakshana un luugshana paarseesties pie mazaaka galdinja kaut kur stuurii, jo luuk centraalie galdinji ir iistajiem cilveekiem kam ir draugi, lol
Powered by Sviesta Ciba