domāju ko lai vēl pagatavo no biešu lapām, jo visas nav kur likt. :
vakar uztaisīju mērcīti no turku zirņiem, kokosriekstu piena un biešu lapām, garšīgi
un mežā ir kaut kādi ogu svētki
šitādus aveņu un melleņu apjomus es neatceros
nemaz nerunājot par lācenēm, kuras vispār redzēju pirmo reizi dzīvē
vakar uztaisīju mērcīti no turku zirņiem, kokosriekstu piena un biešu lapām, garšīgi
un mežā ir kaut kādi ogu svētki
šitādus aveņu un melleņu apjomus es neatceros
nemaz nerunājot par lācenēm, kuras vispār redzēju pirmo reizi dzīvē
Comments
hmm nu nē nesanāks tikko izriju pēdējo tādu pašu aukstu
bet vispār biešu lapas var lietot tāpat kā spinātus un skābenes, viņas pēc garšas ir tieši pa vidu.
bet vispār biešu lapas var lietot tāpat kā spinātus un skābenes, viņas pēc garšas ir tieši pa vidu.
http://foodandspice.blogspot.com/2014/0 7/chickpea-and-spinach-coconut-curry.htm l
ir arī variants ar tomātiem savā sulā, man liekas ka tas pat būtu labāks
ir arī variants ar tomātiem savā sulā, man liekas ka tas pat būtu labāks
(Reply to this) (Parent)