atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
04:52 pm: domāju ko lai vēl pagatavo no biešu lapām, jo visas nav kur likt.

vakar uztaisīju mērcīti no turku zirņiem, kokosriekstu piena un biešu lapām, garšīgi

un mežā ir kaut kādi ogu svētki

šitādus aveņu un melleņu apjomus es neatceros

nemaz nerunājot par lācenēm, kuras vispār redzēju pirmo reizi dzīvē

Comments

From:[info]marina_
Date:July 28th, 2015 - 05:00 pm
(Link)
iedod to mērcīti
[User Picture]
From:[info]teja
Date:July 28th, 2015 - 05:16 pm
(Link)
hmm nu nē nesanāks tikko izriju pēdējo tādu pašu aukstu
bet vispār biešu lapas var lietot tāpat kā spinātus un skābenes, viņas pēc garšas ir tieši pa vidu.
From:[info]marina_
Date:July 28th, 2015 - 05:33 pm
(Link)
recepti iedod dooh:)
[User Picture]
From:[info]teja
Date:July 28th, 2015 - 09:12 pm
(Link)
http://foodandspice.blogspot.com/2014/07/chickpea-and-spinach-coconut-curry.html

ir arī variants ar tomātiem savā sulā, man liekas ka tas pat būtu labāks
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:July 28th, 2015 - 05:56 pm
(Link)
salātus, protams
auksto zupu
Powered by Sviesta Ciba