06 December 2012 @ 06:12 pm
my december  
diemžēl tik ļoti svarīgo un visu gaidīto ''pasaules galu'' es varēšu sagaidīt darbā. žēl, ka it's all bullshit un huiņa, tā prasās kaut ko neikdienišķu, ārpus ierastajiem rāmjiem, satricinājumu. tādā plašākā mērogā. savādāk viss jau līdz riebumam vienmuļš. ehh. enīvei pēc JG būs šādas tādas pārmaiņas.
bet 22, 23, 24 man ir brīvas un tas nozīmē, ka gada visjaukāko vakaru pavadīšu pilsētā ar rītdienubruģētajām ielām. māsai gan jāstrādā, skumji mazliet, bet nu vismaz viens bērns varēs uz mājām aizbraukt. es joprojām cenšos pie tās tradīcijas izmisīgi turēties, lai gan katru reizi sanāk vilties, jo tās īpašās sajūtas kā nav tā nav. a tad, kad nevajag - oh merry christmas, oh snow, oh, so white everything! nevajadzīga sajūsma.
kad es pēdējoreiz tur biju? jūlija beigās, vai? neatceros.. neesmu turienes patriote nekāda, bet reizēm kaut kas ļoti aicina. kaut vai vienkārši vakarā pastaigāties pa pelēki mitrajām ielām, aiziet līdz jūrai un ieelpot vēju. nezinu. tā vienkārši ir. gribās paņemt nedēļu brīvu un tā vienkārši nodzīvot tur, starp bruģi, jūru, kaijām un klusumu.
šogad mēs ar māti dzīvosim virtuvē, cepsim un vēlreiz cepsim visādu tradicionālo figņu, ko tāpat apēdīsim tikai mēs trīs. un ome, bet viņa nestaigā un tāpat daudz neēd. pēc tam es apkraušos ar ēdamā kalniem un braukšu atpakaļ strādāt. 25/26 vakars paies Rīgas mājās ar dafiga svecēm, karstvīnu, kaķi un mierīgām filmām. vot plāns.
es gribu, lai tā sajūta nepazūd. šogad gribu viņu paturēt. ar piparkūkām un mandarīniem, ar vai bez tēva televīzijas fona. šogad tas viss būs vienkārši jauki.
un tagad visas salkanās jūtas noplok, jo pirms svētkiem notiek kaut kāds šizo pasaules gala afterpārtijs Valkā (kur, bļeģ, tas vispār atrodas..nu ok, been there few times caurbraucot). hz vai braukšu..ja nē, tad 22 agrākajā rītā pa taisno prom uz V-pilsētu.
ajj, dzīvos redzēs. man tikai gribējās ko uzrakstīt. darbā garlaicīgi.
 
 
Trokšņi galvā: random ziemassvētku dziesmas/darba radio
 
 
( Post a new comment )
kristiāne: she[info]kristianne on December 7th, 2012 - 02:30 am
Izklausās kaut kā jauki..
(Reply) (Thread) (Link)
anonīmā egoiste: diet coke[info]synth on December 8th, 2012 - 11:43 am
nu tas arī tā kā domāts jauki :) it kā
(Reply) (Parent) (Link)
E.H.: reality[info]anaesthetic_ on December 7th, 2012 - 04:00 am
tas ir tas KODEK pasākums Valkā?
(Reply) (Thread) (Link)
anonīmā egoiste: glitter[info]synth on December 8th, 2012 - 11:43 am
mhm
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
kristiāne: kropļi[info]kristianne on December 13th, 2012 - 01:57 pm
žēl, ka es neesmu LV tagad :/
(Reply) (Parent) (Link)