M13 0GW

Ubuntu

Ubuntu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kā ir ar Ubuntu? Vai kāds no jums lieto?

Padalieties, lūdzu, pieredzē. Piemēram, kādiem ikdienas uzdevumiem jūs to lietojat, un vispār, kādas atsauksmes?

Ar katru dienu aizvien vairāk aizdomājos par migrēšanu uz Linuxu.
  • Nu dikti drūmi izklausās, ziniet. Bet kā ir ar visādiem tur grafiskajiem? Zinu, ka Adobe neiet, bet sūds ar adobi, ir Xara un viss pārējais. Manā pieticīgajā skatījumā xara ir daudz cilvēcīgāka, nekā sasodītais Ilustrators (visa tie personvārdi no ilustratora splashscreena ir pirmie manā kill-listē).
    • Nu manā pasaulē dzīve bez ilustratora nemaz nepastāv :) Labi, tās ir nianses.

      Nezinu, laptopiņš ir tīri internetiem u.c. vakarā-pie-alus vai ātri-izdarīt vajadzībām. Kopumā viss it kā strādā, it kā, tajā pat laikā visādi kaitinoši sīkumi, viss izmētāts kaut kādā haotiskā čerez-Ž. Pats Ubuntu, vismaz pēdējā versija, bremzīgāks par jebkuru Win, mēģina izskatīties pēc Mac, ērtību ziņā joprojām zaudē gan tam, gan tam. Mint ir uz tās pašas bāzes (arī gļuki indentiski), tikai vieglāks, ātrāks, dēļ tā - maaaazliet mazāk kaitina.

      Anyway, subjektīvais spriedums ir — turpinu it kā sadzīvot, bet kādā brīvā vakarā noteikti atpakaļ uz Win7, tas ir pavisam cits gadsimts.

      Ach, un īstie linuxpuikas protams par šiem mājsaimnieču buildiem iesmīkņā, bet man, savukārt, ir ārkārtīgs lauznis ķeskāties pa iekšām un apgūt jaunu zinātni tikai tāpēc, lai, atvainojiet, lietotu OS.
      • Vārcakot jāpamēģina, kaut vai tikai sporta pēc ;)
        • Palaid takš kā Live Disc un kaut kāds priekšstats radīsies, vai tu TO gribi ikdienā acu priekšā redzēt :)
Powered by Sviesta Ciba