M13 0GW

Krustmāte Anglija.

Krustmāte Anglija.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Anglija ir kā smaidīga, gados cienījama, pārlieku gādīga un valdonīga krustmāmuļa, kas vairākas reizes pārliecināsies, vai esi uzģērbis gana siltu džemperīti un šallīti, pirms izlaist tevi no mājas. Tad viņa ilgu laiku skatīsies nopakaļ pa logu, mās tev ar roku, līdz iedomāsies izskriet ārā un uzsaukt nopakaļ, vai neesi aizmirsis cimdus un sviestmaizes.
Pārliecinājusies, ka esi prom, viņa pa kluso aizpīpēs savu "Myfair" un ies skatīties "Coronation street" piecdesmitgades speciālizlaidumu un dzert šeriju no kakliņa.

Bet kad tu pārnāksi mājās ap trijiem naktī, viņa iztipinās tev pretī savā naktskreklā un uztaisīs tev tasīti tējas, un nemaz nepamanīs, ka tu nespēj savietot vārdus sakarīgā teikumā un smaržo pēc komposta, ka tev asiņo deguns un uzsistā acs izskatās pēc taksometra pagrieziena rādītāja. Viņa tikai nobučos tevi uz viegli novemtā vaidziņa un novēlēs labunakti. Varbūt tikai pus pa jokam sabārs, ka aizejot neesi noklikšķinājis rozetes drošības slēdzi.
  • :)
    man savukārt gribētos teikt, ka Latvija ir nīgrs pusmūža vecis, kurš lielāko mūža daļa ir pavadījis cietumā, nemāk uzvesties ārpasaulē un nespēj atrast savu vietu.
    bērnība vecim bija jauka, bet tā ātri beidzās. no vecākiem mantotā inteliģence dažkārt paspīd uz āru [jo to nevar nodzert], bet kopumā vecis reālajai dzīvei ir nederīgs. viņam ir daži bērni, kurus viņš ir palaidis savā vaļā.
    • Jā, bet ir gana pašpārliecināts, lai domātu, ka šādam aprakstam vislabāk atbilst krievs :D
Powered by Sviesta Ciba