apziņas · mijkrēslī · dziļā · pamostas · bezgalība

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
ta laikam ir Anglija, ja? Izej ara saulaina diena pastaigaties, bet atnac majas pilnigi slapjsh, izmircis un nosalis.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 25. Augusts 2009, 17:22, [info]wraa commented:
tā laikam ir anglofīlija, bet es visu iztēlojos ļoti sulīgās krāsās. gluži kā banālu filmu varoņu psihodēliskos flešbekos, kad fōkuss ir tikai uz bildes centru un viss pārējais ir tāda uz malām izsmērēta, sīrupaina krāsu masa. :D
arī tevi es iedomājos ļoti spilgti. pagaidām. pēc meneša.. nē, drīzāk pēc kādiem trim mēnešiem tava mīmika jau slīdēs ārā no manas atmiņas. un nebūs arī vairs dežavū sajūtas ieraugot cilvēkus, kas izdara līdzīgas darbības ar savu sejas muskulatūru. lai gan, jāsaka, ka tādus cilvēkus es pat neesmu novērojusi. šausmi - aizmirsīsies vēl ātrāk. :/
[User Picture]
On 25. Augusts 2009, 17:46, [info]superdudinja replied:
beidz, bus bilzhuki. kaut kad. tagad man ir baigaas problemas:
1) sheit vinjiem ir pilnigi debili kontakti, tapec nekas, kas man japiesledz elektribai nedarbojas - telefons jauzlade, kamera ut.
2) datoram nav tumbinju :( laizhu uz rinki divus lidzpanjemtos cd - Bernibas miliciju un Mofo (vienigie orginalie, kas man bija. citus lidz nenjeemu, ja nu kas..)
3)es neemsu panjemusi vadu, ar ko savienot kompi ar kameru. nezinu, ka dabushu bildes iekshaa. bet skiet ka Tetim bija laptops. taja cerams ir SD karsu lasitajs un es varesu bildes dabuut.
4) es rakstu ka pokemons. savadaka klaviatura. un nav garumzimju. tilde ir par briivu? man vispar vel vajadzetu pajautat, avi varu sava istabaa esosho kompi advanceet ar skype, tildi, last.fm utt.

par pirmo naudu nopirkshu tumbas. :)

te araa tieshaam ir kaa filmaas - dzivojamas majas - visas vienadas - ar piebraucamajiem celinjiem, iekshpagalmiem, kartigi noasfalteetu ielu, visur bridinajumi par berniem un ritenjbrauceju celinji, dzivzhogi un pamazam birstoshas lapas jau, ar caurumu durviis, pa kuru tiek mestas reklamas un vestules un pilni plaukti ar partiku - simts un vienas dazadas brokastu parslas, beernu jogurti un citi edieni ar uzdevumiem un "izkraso pats" iepakojumiem... tiesham ka filmaas. un pari ielai kaiminjienes, kas kopa zaalienu un sarunajaas par tresho, kurai pukes nav izravetas :D

[User Picture]
On 25. Augusts 2009, 18:44, [info]wraa replied:
1) viņiem kontaktdakšas ir ar trim puļķiem? vienkārši jāiegādājas pārveidotājs. (palasīju infas par pārveidotājiem un uzzināju, ka rozetēm un dakšām pat dzimumu iedala. viegli.. netikli)
2) ojā, tas ir neapskaužami. viņiem nav indiešu mūzika? :D
3) vadu jau arī var nopirkt. un SD kartes arī visur var iebāzt. ņemot vērā to, ka manā printerī pat SD kartei ir atvēlēta vieta, tad es nešaubītos, ka pat mikserī vai kaut kādā fancy virtuves kombainā (jeb arī tās iekārtas ir palikušas deviņdesmitajos? sen nav skatīti visi topšopi un citi tēvē brīnumi..) arīto varētu ielikt :)
4) savādāka klaviatūra?
nu, oficiāli par brīvu jau viņa nav..
aw, es pilnīgi sajutu rudens smaržu no nožēlojamām filmām par jūtīgiem vīriešiem :D
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry