apziņas · mijkrēslī · dziļā · pamostas · bezgalība


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
[User Picture]
On 25. Augusts 2009, 17:46, [info]superdudinja commented:
beidz, bus bilzhuki. kaut kad. tagad man ir baigaas problemas:
1) sheit vinjiem ir pilnigi debili kontakti, tapec nekas, kas man japiesledz elektribai nedarbojas - telefons jauzlade, kamera ut.
2) datoram nav tumbinju :( laizhu uz rinki divus lidzpanjemtos cd - Bernibas miliciju un Mofo (vienigie orginalie, kas man bija. citus lidz nenjeemu, ja nu kas..)
3)es neemsu panjemusi vadu, ar ko savienot kompi ar kameru. nezinu, ka dabushu bildes iekshaa. bet skiet ka Tetim bija laptops. taja cerams ir SD karsu lasitajs un es varesu bildes dabuut.
4) es rakstu ka pokemons. savadaka klaviatura. un nav garumzimju. tilde ir par briivu? man vispar vel vajadzetu pajautat, avi varu sava istabaa esosho kompi advanceet ar skype, tildi, last.fm utt.

par pirmo naudu nopirkshu tumbas. :)

te araa tieshaam ir kaa filmaas - dzivojamas majas - visas vienadas - ar piebraucamajiem celinjiem, iekshpagalmiem, kartigi noasfalteetu ielu, visur bridinajumi par berniem un ritenjbrauceju celinji, dzivzhogi un pamazam birstoshas lapas jau, ar caurumu durviis, pa kuru tiek mestas reklamas un vestules un pilni plaukti ar partiku - simts un vienas dazadas brokastu parslas, beernu jogurti un citi edieni ar uzdevumiem un "izkraso pats" iepakojumiem... tiesham ka filmaas. un pari ielai kaiminjienes, kas kopa zaalienu un sarunajaas par tresho, kurai pukes nav izravetas :D

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this comment:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: