str | 19. Nov 2012 11:39 tā jau bija improvizācija par tēmu, kas nekad nesanāk vienāda:))
apakšējā kārtā - 1 pac šoko+1pac īru krēms selgas,sablenderēts ar 150g mīksta sviesta ( variantam ir lietoti arī kkādi auzu cepumi) , izliek formā, pacep 200g , min 10. tad salikti saldētie ķirši ( bet var nelikt arī neko)
biezpiena masai- šai bija = 3kārumsieri svaigi, 1 pac biezpiena , puslitrs saldā krējuma- sablenderēts, atsevišķi saputotas 4 olas ar brūno cukuru ( 3/4 glazes) , tad sajauc olas ar biezpienu, cep 150g divas stundas. atstāj pilnībā atdzist cepeškrāsnī.
ufff. bet biezpiena masai esmu lietojusi arī lēto ricottas biezpienu, ar mascarponi. biezpiena masā vēl var pielikt - 1 citrona sulu, un citrona, apelsīnu sukādes. Read Comments |