str | 3. Apr 2011 23:07 Burkānu un krējuma torte
200g rīvētu burkānu 3 olas 100g miltu 100g cukura 100g brūkļeņu ievārījuma 500g sk.krējuma 500g saldā krējuma 100ml svaigas apelsīnu sulas 50ml svaigas citronu sulas 1šķ. vanilīna 150g cukura 30g želantīna
rotāšanai 1 apelsīns 10g želantīna 500 ml ūdens
olas sakuļ ar 100g cukura, iemaisa miltus. lej pannā, cep 200 , 5 min. atdzisušo biskvītu liek tortes formā, samitrina ar cukura sīrupu. uzsmērē brūkleņu ievārījumu. saldo krējumu sakuļ ar skābo, iemaisa cukuru , vanilīnu, pievieno citronu , apelsīnu sulu, burkānus. pievieno želantīnu . uzklāj uz tortes. liek ledusskapī sastingt. rotā ar apelsīnu šķēlē, pārlej ūdenī šķīdinātu želantīnu. Read Comments |