Svētdiena, 9. Mar 2014, 02:59

Kopš aizvakardienas atsāku nēsāt savu sudraba ķēdīti ar horoskopa zīmi. Un uzaicināju pastaigāties un iedzert tēju savu darbabiedru.
Šķietami nesaistītas lietas, bet man patīk saskatīt mazās sakritības.
Tāpat kā puišus, ar kuriem pavadīt laiku, izvēlos pēc horoskopa zīmes.

Skumīgi komiski, jo tā "viena lielā lieta, kam ticu" ir zinātne. Ne gluži astroloģija.

Tās dažas attiecības un vīriešu kārtas draugi, kas man kaut ko ir nozīmējuši, iekļaujas tajā, ko atklāti sociālajos portālos esmu definējusi (ar ironiju, bet still) - meklēju zivis un skorpionus. Šajā definētajā apstāklī neminot to vienu, kas manuprāt varētu būt īstais, - vērsis.

Un te nu es piedāvāju "iedzert tēju ārpus institūta", un viņš piekrita, un piektdienas pēcpusdienā mēs darījām visu tā, kā manuprāt ir perfekti. Vai ir tik absurdi pēc vienas draudzīgas pastaigas un glāzes karstvīna Čomskī domāt tik uzmācīgas domas? Manuprāt, ir absurdi, jā.

Bet ja es būtu maza un dumja (jāpiebilst, kā līdz šim), es atļautu sev sapņot. Ar tevi man saistās četras lietas (hipotētiskas) - zvaigznes, jūra, tēja un jefferson airplane. Lai gan visticamāk iemesls šādām domām ir tikai manī. Es dzīvoju viena, esmu viena un neesmu ne tuvu tikusi iemīlēšanās sajūtai kopš oktobra. Tas ir nebijis pusgads manā līdzšinējā dzīvē.

Tas ir pusgads mēģinājumu samierināties ar vienatni un to, ka normālai tālakai dzīvei nepieciešams pieņemt lēmumu. Ne vienu vien. Darbs man ir līdz aprīļa beigām. Studijas ir līdz jūnija vidum. Un divdesmit trīs ir līdz jūnija beigām. Kas ir nenoliedzami nomācoši.

Un tad ir tās dažas lietas, ko paspēju tev izstāstīt - man patīk rupjas grāmatas, somā vienmēr nēsāju korķviļķi, man ir vājība pret vīriešiem, kas darbojas zinātnē, un, lai gan ikdienā pārvietojos ar velo, nokritušu ķēdi nemāku uzlikt atpakaļ.

Nu lūk, un manas pašpietiekamības celšanas vārdā es atmetīšu ar roku plānam, kas jau ir manā galvā. Es gribu tevi iepazīt - dzert tēju reizi nedēļā, uzspēlēt šahu turpat institūtā, uzzināt, kāda ir tava doktora darba tēma. Ja tu izrādīsi vēlmi, tad pavadīt laiku ārpus institūta. Mācīties no savām kļūdām - mana dzīve ir mana, tāpat kā mani parādi, nākotnes plāni un brīvais laiks. Nekādu čīkstošu īsziņu par to, ka mums vajadzētu vēl satikties un braukt uz kādu no vietām, ko šogad vēlos apskatīt; nekādas stalkošanas internetā.

Gribi mani? Tad iepazīsimies tuvāk (ar zvaigznēm, šahu un jūru). Bet es neplānošu kopīgas aktivitātes. Tādēļ, ka tu man patīc. Un mums ir brīnišķīga horoskopu saderība.

Svētdiena, 9. Mar 2014, 10:42
(Anonymous)

prieks par tevi, no visas sirds, un viņš ir foršs čalis, ceru vairs nepārdzīvo par to stulbo jaunizcepto britu sekstūristu (zivis)

Svētdiena, 9. Mar 2014, 14:46
(Anonymous): blargh!

labinieks. atvaino bet par mani pārdzīvot?
nekad nevienam neesmu piedāvājis savu uzticību nedz to ka būšu personīgais psihoterapeits.
par to sekstūrista lietu, thats... well, funny.
ja kāds domā ka es šai galā neapmierināts staigāju... heh.
un veiksmi jums arī
tikai par to stulbo... nesūdzos par intelektu , spēju mācīties, varbūt vienīgi pacietību. bet tas ar laiku labojams.
un uzskatu ka ja vēlaties pārspriest šo manu intelektu vai manu Latvijas pilsonības statusu varam norunāt tikšanos - aprīlī?
varbūt būs drusku dārgi bet labprāt parunāšu par tādām lietām.

Svētdiena, 9. Mar 2014, 14:50
(Anonymous): blargh! - lietas ko piemirsu

ja vēlaties kontaktēties tiešā formā bez gluži sarunas divvientulībā
draugos kontu lietoju gana bieži. parunāsim.

Svētdiena, 9. Mar 2014, 15:45
[info]stieplite: Re: blargh! - lietas ko piemirsu

Un cilvēkiem, kas ar mani nerunā un vēlas turēties pa gabalu, manuprāt, šeit īsti rakstāms nav, ne? Ego netur sevi rokās?

Svētdiena, 9. Mar 2014, 15:43
[info]stieplite

Anonīmi mētāties manā ierakstā ir forši?

Svētdiena, 9. Mar 2014, 15:07
(Anonymous)

The sentence "Rose is a rose is a rose is a rose." was written by Gertrude Stein as part of the 1913 poem Sacred Emily, which appeared in the 1922 book Geography and Plays. In that poem, the first "Rose" is the name of a person. Stein later used variations on the sentence in other writings, and "A rose is a rose is a rose" is probably her most famous quotation, often interpreted as meaning "things are what they are", a statement of the law of identity, "A is A".

The sentence was parodied by Ernest Hemingway after a brief time in Paris seeking editorial suggestions for his writing: "a stone is a stein is a rock is a boulder is a pebble." This also appears in his 1940 novel For Whom the Bell Tolls, in which there is yet another parody: "a rose is a rose is an onion." After a (perhaps bitter) falling out, the sentence becomes, "a bitch is a bitch is a bitch is a bitch."

Svētdiena, 9. Mar 2014, 18:44
[info]taurofions: Izraksts no "Mušu atbalsta grupas" sēdes protokola nr. 18

"Kā tas notiek? Viņa iepazīstās ar puisi, pavada jauku vakaru, bet kā notiek tas brīdis, kad viņa informē, ka raksta blogu? Vai viņa arī piemin, ka rakstīs par viņu?

Diez cik ilgu laiku viņa pavada rakstot vienu šādu ierakstu? Viņai tā sanāk dabiski, vai viņa speciāli slīpē to, lai nākamais upuris iekristu tīklos? Nevar noliegt, ka nav slikti. Iespaidīgāk gan būtu, ja viņa sarakstītu grāmatu. Bet to viņa darīs savai īstajai zivij vai skorpionam.

Bet redz kā āķīti Tev ierakstā atstāja "šajā definētajā apstāklī neminot to vienu, kas manuprāt varētu būt īstais, - vērsis." Atstāja atkāpšanās ceļu pie tevis. Viņai padodas. Oi, kā padodas. Jūs visi krītat kā mušas. Reālā sarunā arī viņa tā māk?

Man tas blogs būtu uzticams, cienījams avots, ja viņa to rakstītu tikai sev. Par to zina visi viņas upuri. Tas ir reāls manipulēšanas instruments."

Svētdiena, 9. Mar 2014, 18:50
[info]stieplite: Re: Izraksts no "Mušu atbalsta grupas" sēdes protokola nr. 18

Wow, cik augstās domās par mani ir mans fanu klubs.

Kā jau rakstīju - iemīlēšanās sajūtai jau sen ne tuvu neesmu bijusi, tātad neviena pašreizējā mirkļa upura nav un nav, ar ko manipulēt.

Otrdiena, 11. Mar 2014, 03:04
(Anonymous)

http://www.smbc-comics.com/?id=2833#comic