stepes_vilks

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:54:

Comments

From:[info]ronis
Date:21. Oktobris 2005 - 22:54
(Link)
es no savas puses turpinu sajūsmināties par Butiljones izteikumu intervijā "cilvēki, kuriem nav bērnu, neveido vēsturi". nu vecīt, aristotelieti, baigā grāvī esi iebraucis..
Bet tas viss ir anekdotiski, vienkārši anekdotiski - daudz vairāk mani uztrauc fakts, ka Pēteris Bankovskis pamazām kļuvis par tādu kā Rīgas Laika "balsi" politiskos jautājumos. Pārējiem vienkārši ir vai nu slinkums vai neinteresanti rakstīt par politiku, Pēteris vienīgais uzcītīgi to dara, čakli kaļ savu katolistiski iekrāsoto neokonservatīvo čuguniņu (skat. viņa ievadu intervijai), dzirksteles vien lec. Un, kas visbēdīgāk, ikreiz, kad Pētera raksti no RL tiek ielikti Delfos, viss tas delfu komentētāju apdauzītais 'pidaru'-nīdēju un Morāles un Kristīgo vērtību stiprinātāju bariņš no sajūsmas piečurā bikses, "oi super, malacis Pēter, beidzot tu, inteliģents cilvēks, pateici, ko mēs visi te domājam". Pilnīgi gribas nokliegties: Hei, apturiet kāds Pēteri Bankovski!



[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:25. Oktobris 2005 - 05:32

rasā izkapts labāk kož

(Link)
Tas plakātisms labāk cērt cauri trulībai. Kas interesanti, pieprasīts ir truls saturs, bet kautkādā ziņā mainīga forma. Tikai nevaru atkost kādā. :)
Powered by Sviesta Ciba