Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


January 26th, 2010

jauna ideja, kas ir jautājums jums, domas par to kāpēc, mana atbilde uz paša uzdotu jautājumu @ 02:23 am

Sveiks mans mazais mīļais internet,

Jūs jau zināt, ka man ar jums iet pie sirds runāt. Un līdz ar to es esmu izdomājis to, ka man laikam jums biežāk ir jāuzdod jautājumi, var jau būt, ka Jums nav tik patīkami runāt. Bet lūk lieku reizi atnākot mājās 2 naktī, lai gan nē nav patiesība, atkal jau tieku atvests mājās 2 naktī, par ko esmu pateicīgs, jo aiz durvīm ir auksta ziema, un kā mēs zinām aukstā ziemā dzīvo nacistu zombiji, kas uzbrūk noklīdušiem vīriešiem. Varbūt tā nav patiesība, bet to laikam tā īsti es līdz galam nekad nezināšu. Jo nepazīstu nevienu vēsturnieku, kas pierādītu šīs teorijas nepatiesību. Bet, jā, kā es teicu man jau patīkas ar jums runāt, jo nu kaut kā neredzu līdz galam, ka kāds raksta dienas grāmatu internetā, jo ēēē neviens to nekad nav darījis un nezin vai kādreiz darīs. Protams man liekas, ka jūs jaukie cibiņi, ko esmu iepazinis tikai kādu laiku arī esat daudz cilvēcīgāki par mūsu blogosfēras pārstāvjiem, kur visi tikai mērās ar i phoniem un citiem slimu suņu murgiem, kamēr aiz nav ko darīt savās sis adminu pozīcijās. Labi, subjektīvs viedoklis un naids, jo man nav i phone. Lai gan tikai ar vienu cienījamu izņēmumu Šulcu, kas ir augsti cienīts un mīlēts draugs. Lai gan neizskaidrojamu iemeslu dēļ piemīt mīlestība pret Tulamoru, kas visiem, kas vēlas zināt nav viskijs, bet lieta, ko ir vērts patērēt, kad tevi ar viņu cienā. Laikam tā ir dubulta morāle, bet nedomāju, ka šī ir vienīgā joma, kur man tāda piemīt.

Un protams, ka esmu novirzījies no tēmas. Laikam tāpēc mans vienīgais dzīves talants ir runāt. Tātad tas, ko esmu izspriedis savā prātā, kurši ar apveltīts ar izcila ģēnija dabu un apgarotību, es jums uzdošu jautājumus. Un cerēšu, ka Jūs uz viņiem arī mēgsiet sniegt atbildes. Un ar Jums es domāju Meganu Foksu, āāāāa raksti man , raksti man. Kā jau teicu, mēģinu positive thinking. Bet tātad. tas ko es Jums šodien vēlos pajautāt:

Kas Jūs tracina vairāk, tas, ka Jūs ierodaties mājās vēlu naktī, vai tas, ka no rīta Jums ir agri jāceļas, un kāpēc ?

Jo teiksim personīgi man ir tā, ka man vienmēr tracina vairāk ierasties vēlu naktī mājās. Padomājiet par to tas ir pilnīgs neprāts, jo pirmkārt vienmēr gribās ēst un tā kā pāri ielai vairs nav kebabu ēstuves, jāēd ir tas, kas ir mājās. Un neizskaidrojamu iemeslu dēļ, tas parsti ir kaut kas tik mistisks, kā maize ar ceptu olu, majonēzi, vistas gabalu un teiksim kabaci. WTF ? Kāpēc vienmēr tā ? Un nedod dievs, tas viss tiek uzdzerts ar dievs vien zin, kas pa rokai gadījās. Bet var jau būt citas meitenes nav kā es. Varbūt es arī neesmu meitene. Vispār varbūt ir jāliek punkts. Labi jaukais internet, kā parasti es jūs mīlu un jums mans video, kur visa man ticība un reliģija ir ar Jums.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]karlowich
Date: January 26th, 2010 - 09:53 am
(Link)
Nacistu zombiji nevar staigāt apkārt tik aukstā laikā, jo pēc definīcijas viņi ir miruši un sasalst mīnusos. Ja nacists vēl nav zombijs, tad viņš ir dzīvs un var staigāt, jo viņa iekšējā temperatūra, kā minimums ir 36,5. Tā kā tev būtu jāuzmanās nevis no zombijiem, bet no nacistiem, kas, iespējams, apmeklē elektru.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: January 26th, 2010 - 10:10 am
(Link)
Eh, Tu neskaties zombijfilmas :D Un nezini kā viņiem tur iet.
Bet nopietni, kas un kur ir tā Elektra, un kāpēc Tu man viņu visu laiku mēģini iebarot ?
[User Picture Icon]
From:[info]karlowich
Date: January 26th, 2010 - 10:44 am
(Link)
Tāpēc kā tā būs arī tava morālā trauma tāpat kā man un tad mums būs radniecīgas dvēseles.
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: January 26th, 2010 - 10:49 am

es zinu šādu elektru

(Link)
[User Picture Icon]
From:[info]karlowich
Date: January 26th, 2010 - 10:59 am

Re: es zinu šādu elektru

(Link)
Šitai Elektrai arī nav ne vainas. ;) Bet es biju domājis kādu iestādījumu vārdā Elektra.
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: January 26th, 2010 - 10:02 am
(Link)
agra celšanās no rīta ir kaitinošāka!!! jo man vajag manu beauty sleep!!!! ja es esmu labi izgulējusies, izskatos smukāka - starojoša, veselīga āda utt.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: January 26th, 2010 - 10:10 am
(Link)
Ah, atkal jau tik par to skaistumu, mēs taču visi zinām, ka galvenais kāds cilvēks ir iekšpusē.
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: January 26th, 2010 - 10:16 am
(Link)
tieši tāpēc tev patīk megana foxa?
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: January 26th, 2010 - 10:54 am
(Link)
Protams, man ir grieķu kanoniskais uzskats, ka skaistam cilvēkam ir jābūt arī labam, bet tas nonāk pretrunā ar manis teikto. Tātad jā man patīk Foksas personība. Nē, bet Sabina Kellija, tai ir arī laba personība, lūk!
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: January 26th, 2010 - 11:18 am
(Link)
kamēr tu neesi viņas saticis un iepazinis, nevar zināt kāda viņām personība. tā kā taisnība ir man.
Kā reiz man teica:
"Galvenais ka dvēsele skaista - šo ir izdomājuši nesmuki cilvēku"
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: January 26th, 2010 - 11:50 am
(Link)
Var jau būt, bet pēc intevijām šķiet, ka ir labs cilvēks.
From:[info]liktens_humors
Date: January 26th, 2010 - 02:31 pm
(Link)
muļķīgākais ir tas, ka nevar saprast, vai maz ir jēga iet gulēt. vai labāk nepalikt nomodā un ēst savus makaronus (tavā gadījumā maize ar ceptu olu utt.) iemalkot kaut ko un blenzt sienā, līdz pienāk rīts.

vai arī tas, ka apzinies, ja ieiesi gulēt, ātrāk pienāks rītdiena, kuru nemaz negribas, jo tā liekas dranķīgāka par šodienu.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: January 26th, 2010 - 02:57 pm
(Link)
Lielā mērā piekrītu, bet tā ir situācija.