Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


October 12th, 2009

smadzeņu darbība esot elektronu impuls @ 03:15 pm

Man liekas, ka mans prāts sāk vai nu pārkast vai nu par daudz atslābt. Bet man aizvien nopietnāk liekas,ka mana vajag brīvdienas. Es gan nezinu brīvdienas no kā, bet nu labi. Galvenais ir teikt brīvdienas, lai gan tas,kas ko es daru man patīk. Un tas arī rada manī mulsumu apzinoties to,ka no lietām, kas man patīk man arī vajag atelpu.

Eh, bet kopumā manu dzīvi caurstrāvo bēdas, jo sestdien es pazaudēju savu plīša trusi, kuru es sestdien arī iegādājos. Kas protams ir pilnīgi normāli, ja tavs vecums ir gadi spetiņi. Bet laikam tāds ir tikai mans mentālais stāvoklis, kas manefestē sevi šādā rīcībā kā plīša truša iegāde.

Secinājums protams ir viens, ka truša vārda došana ir pasākums ar kura palīdzību var sadraudzēties ar meitenēm. Protams tas nekādi nepalīdz tik pie normāla truša vārda. Bet mana sirds ir salausta,kad uzzināju faktu, ka es viņu esmu pazaudējis. Kas protams bija pēc tam kad es pazaudēju filmu. Un protams arī vilšanās ir tas,ka manai pretī mājai esošajai kebaba ēstuvei, kas pēc manām domām ir labākā uz pasaules piegāde pasūtījumam zem pieciem latiem tomēr ir par naudu. Tādējādi es jūtos dziļi sāpināts, ka man tomēr būs jāiet pāri ielai, nevis vienkārši jāpaceļ klausule un jāizdara pasūtijums un jāpriecājas par to,ka viņs tiek pienests pie manām durvīm. Lūk divas sāpju pilnas lietas vienā dienā.

Toties kaut kā ļoti novirzījos no tēmas. Galvenais ir tas,ka spriežot pēc maniem sapņiem mana apziņa nav vienīgais,kas ir sagājusi īsajā. Bet arī zemapziņa kaut kā sāk dot signālus par to, ka pāris vadiņi vairs īsti labi nestrādā. Vai arī ir kāds cits racionāls pamats redzēt sapnī draudzeni, kas man bija ļoti, ļoti sen. No tiem laikiem,kad vēl biju jauns un skaists. Labi tādi laiki eksistē tikai manā fantāzijā. No tiem laikiem, kad biju jauns. Bet katrā ziņā nesaprotu kāpēc man viņa rādās sapņos. Un par to es domāju visu ceļu līdz darbam. Pārāk daudz domāju par sīkumiem. Tā varbūt arī ir mana problēma. Bet katrā ziņa tagad es nespēju saprast kāpēc un kāda velna pēc es viņu redzēju sapnī. Tas nav uz labu, var arī kā reiz ir brrrr.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]mafia
Date: October 12th, 2009 - 06:10 pm
(Link)
kādi bija nenormālie truša vārdi? :D
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: October 12th, 2009 - 07:08 pm
(Link)
Man liekas,ka tie bija Dāvanu karte, kas bija rešitina kunga variants, tad bija juris,varis un citas lietas,kas man liekas nav stilīgas.
[User Picture Icon]
From:[info]wilkacis
Date: October 12th, 2009 - 06:12 pm
(Link)
Trusis Hujusis, he he! :)
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: October 12th, 2009 - 07:08 pm
(Link)
man liekas, ka par spīti visam tam ko es neatceros, šo tavu joku es tiešām atceros!
[User Picture Icon]
From:[info]mafia
Date: October 12th, 2009 - 07:25 pm

(Link)
o, šitas izklausās vareni :D