Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


August 25th, 2009

mazliet uz sentementālas nots @ 03:12 pm

Es nezinu, tā ir normāla sajūta, ka ir nostaļģija pēc skolas. Nē, laikam pēc skolas mazāk, bet gan pēc augstskolas. Laikam jau vide un cilvēki tajā laikā patikās vairāk. Tātad tā doma ir sekojoša,ka es sāku saprasst, ka viss sāk ņirbēt par pirmā septembra pārdzīvojumiem.

Tā sacīt jau gaidu savu mīļāko ikgadējo reportāžu bez tabu, kā jaunieši vasarā izklaidējas. Laikam jau savu raidlaiku tajā būšu izsmēlis, jo kā man atzīmēja nekāds janieties es neesmu. Pamazām jau arī jāsāk gatavoties tai pusmūžā krīzei. Kas trur bija pamosties nākamajā rītā meksikā, ar uztetovētu gaili uz pakaļas. Kas ir Latvijas ekvivalents, pamosties Lietuvā ar uztetovētu govi. Laikam jau īsti nezināšu.

Bet kaut ko es atkal tā no tēmas novirzījos. Tātad es secināju, ka man laikam pietrūkst tā kaut kā jauna sākuma, kad Tu ej uz pazīstamu vidi un nezini, kas būš, satiksi visus, ko zini, sarunas par to kā un kur tad kam gājis. Eh, kaut kas skaists tajā mācību procesā tomēr ir, laikam jau arī zināšanas nāk par labu, to es skaidri nezināšu. Katrā ziņa man liekas, ka tā visa man pietrūkst. Un vēl jau pasniedzēji ar kuriem pastrīdēties arī vienmēr bija intresanti uzzināt var teiksim, kas ir visziņa kompleks. Un tā slinkoša, un saņemšanās kaut kādas numeraloģiskas vērtības dēļ, kuras nozīmi nekad nesaprast man.

Lūk varētu varbūt ietrenēties ņemt atvaļinājumu kaut kādā augusta pēdējās nedēļās tā sacīt, lai sanāk atgriezsties darbā kā uz pirmo septembri. Šodien esmu nostaļģisks pēc vecām vērtībām. Saprotiet vecums nenāk viens.

Kaut kā vienkārši šī vasra padevusies vareni intresanta. Līdz ar to tāds mazliet skumjas, ka viņa aiziet un nav tā pretējā satraukuma. Ka tulīt visas kādu laiku neredzētās sejas būs atkal priekšā, visi stulbie joki, un aizrādijumi par to, ka var jau uzvest arī klusāk un šeit nav nekāds bērnu dārzs. Un arī darbā nevar tā īsti gulēt, kā to varēja darīt lekcijās. Labi, bet nekas priekšā ir rudens, kur būs jātaisa savi pārdzīvojumi. Velns, bet tas man atgādina, ka tas man atstāj pavisam maz laika manai summer girl :D
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]mafia
Date: August 25th, 2009 - 03:32 pm
(Link)
Tāpēc mani patīkami satrauc atkal gaidāmā biroja pārcelšanās - kas zin, varbūt jaunā vieta būs kādos bēniņos, no kuriem paveras lielisks skats pāri rīgai, bet blakusbirojā būs seksī kaimiņi :D Tas ir gandrīz kā 1.septembra satraukums!

ou, nu tikai izlasīju pēdējo teikumu un izdomāju, ka jāpiebilst - summer girl derīguma termiņš sāk strauji tuvoties beigām!! varēsi meklēt autumn girl :D
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: August 25th, 2009 - 04:16 pm
(Link)
Sasmējos par tiem kaimiņiem. Skats pāri Rīgai un iekš chipendeiļu mēģinājumu telpas :D
Jā, es jau arī saku, ka tagad ir jāpārorintējas.
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: August 25th, 2009 - 04:12 pm
(Link)
fui nē, es pēc 1.septembra nu nemaz neskumstu. laikam jau 2 universitātes izmeļ mācību limitu, bet man diemžēl viena vēl nav pabeigta, tā kā ir visas iespējas (pareizāk sakot- nāksies to darīt) atsākt šo brīnišķīgo procesu "mācības".
kad izrēķināju cik ilgu laiku būtu mācījusies, ja nemācītos paralēli bet vienu pēc otras un man sanāca 9,5 gadi. pie tam pusgads man vēl palicis diplomdarba rakstīšanai, kura jēgu nesaprotu.
tā ka vajag tikai mācīties pietiekami ilgi un intensīvi lai uz ilgāku laiku nostaļģija neparautu
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: August 25th, 2009 - 04:19 pm
(Link)
Nu es teiksim diezvai varētu mācīties divas lietas paralēli, un līdz galam aizivien vēl nezinu, ko es grbu mācīties. Tas viss arī izveido kaut kādu kopainu par to,ka es tagad gribu mācīties ko tādu, ko es tiešām gribu. Bet gribās, savādāk sāku palikt slinkāks kā biju :D
[User Picture Icon]
From:[info]negaisiic
Date: August 25th, 2009 - 07:18 pm
(Link)
re, tieši šīs mācīšanās procesa iztrūkuma sajūtas dēļ (un vispār jau arī kvalifikācijas celšanai un nedaudz papildināšanai) esmu iestājusies maģistros. Ja kādus 4 gadus tā patiesi uz uni nav iets, tad viss tas process sāk pietrūkt un vajag jaunu asiņu, tā teikt!
From:[info]spicausis
Date: August 25th, 2009 - 08:32 pm
(Link)
If you want to get laid, go to college. If you want an education, go to the library. — Frank Zappa
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: August 25th, 2009 - 10:51 pm
(Link)
nu kas vainas tad getting laid :D
[User Picture Icon]
From:[info]negaisiic
Date: August 26th, 2009 - 12:30 am
(Link)
:)
padoms interesants un savdabīgs. ja vien bibliotekā kāds arī praktiski ko mācītu... ;)
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: August 25th, 2009 - 10:51 pm
(Link)
man liekas,ka man arī kas tāds būs jādara, kad es beidzot saņemšos :D
[User Picture Icon]
From:[info]negaisiic
Date: August 26th, 2009 - 12:31 am
(Link)
:D tad jau cerēsim uz nākošo gadu, ne?
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: August 26th, 2009 - 09:57 am
(Link)
uz to patiesībā mazliet arī ir manas cerības.