Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


September 2nd, 2010

sauleiz zūdot @ 12:21 pm

heloz inetrnet,

Lūk ņemot vērā, ka šodien ir ceturdiena,kas kā mēs visi zinām ir mazā piektdiena vai arī mazais domāja, ka šī ir piektdiena, nekad nav skaidrs. un pie visiem velniem,kas ir šis mistiskais mazais, no kurienes viņš uzradās, kas viņu mudināja un ar ko tas sākās, es pat nemāku teikt. Tā jau ir ar tiem mazajiem.

Tas man savukārt atgādina, ka man vienmēr ir fascinējis, ka pāriem ir šīs uzrunas - mazais un zaķis. Pastāv protams daudz citu variāciju un iespēju, bet šīs nu ir divas, kas mani tiešām no sirds vienmēr kaitinājušas. Es pat nezinu kāpēc. Labi, kad tevi sauc par mazo, tad ir skaidrs, kur ir problēma. Es neesmu mazais ārā vienkārši ir auksts... Bet zaķis, lūk tas ir tas, kas man sirdī liekas viss dīvainākais. Gribēju pateikt tikai to, ka tev ir lielas ausis, izteikti priekšzobi un sarkanas acis. Vispār man liekas,ka tu esi ļutausains zāles pīpētājs, bet es tevi mīlu tāds kāds tu esi.

Bet kopumā es gribēju pateikt to, ka es nolēmu sevi mānīt no rīta un iestāstīt, ka ir silts un ēst brokastīs saldējumu. Redzēsim kāds būs rezultāts, vai nu man būs ļoti labs garastāvoklis vai angīna. Viens no diviem. Divi vienā, vai pie visiem velniem, man vienkārši nepatīk rudens, jo cilvēkiem smaidi no sejas pazūd, un man ir sajūta,ka katrs man uz ielas vienkārši sados pa biksēm. Lai gan pa biksēm mani maz satrauc drīzāk jau pa seju.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: September 2nd, 2010 - 12:36 pm
(Link)
nevajag jau uzreiz tik ļauni uztvert visus mīlvārdiņus, bet, jāteic, - ja kāds mani par zaķīti nodēvē... nu, nav ok, nav ok.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: September 2nd, 2010 - 12:51 pm
(Link)
Bet tās ir tādas klišejas,tas mani tajā visa kā reizi skumdina.
[User Picture Icon]
From:[info]mafia
Date: September 2nd, 2010 - 01:15 pm
(Link)
:D sarkanas acis un priekshzobi, vareni :D man veel besii "duudinja" un tas, ka cilveeki viens otru sauc titulos nevis vārdos. Tipa vīrs/sieva/meita/etc izdarīja to un to. Tas atstāj iespaidu, ka svarīgi ir uzčurāt savam kokam iezīmējot teritoriju, nevis vienk pateikt, ka Koks dara šo vai to.
:D
[User Picture Icon]
From:[info]meerijpopins
Date: September 2nd, 2010 - 01:52 pm
(Link)
es neteiktu, ka man besī, bet "dūdiņa" pilnīgi noteikti ir viens no tiem vārdiem, ko izmantoju, lai pakacinātu savus biedrus :D

bet vot lāčuks un bumbulīc, kad man uzdzen jfjdfdsyrs sajūtas.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: September 2nd, 2010 - 03:02 pm
(Link)
Lāčuks - Tu esi liela, jo liela, un spalvaina.
Bumbulītis - fat, fat, fat :D
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: September 2nd, 2010 - 03:01 pm
(Link)
Nē, zini, ja piešķir kaut ko savu un mīļvārdu, tad ir ok. Bet teiksim,kad sauc par sievu, kad vēl nav sieva, tas atkal ir jancīgi.
Bet dūjiņa, vēl viens labs.
[User Picture Icon]
From:[info]mafia
Date: September 2nd, 2010 - 06:20 pm
(Link)
Nu visa veida putni un pogas, un pūkainie dzīvnieki nav diez ko panesami. Tāpēc, ja man gribās kādu mīļvārdā saukt, saucu par mīļuku :D
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: September 3rd, 2010 - 11:21 am
(Link)
Labi, tas jau arī ir traki, bet vismaz nav no dzīvnieku ģints :D
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: September 3rd, 2010 - 10:20 am
(Link)
jā, tas ka sauc par sievu, kad vēl nav sieva, man ar nepatīk.
man ir draudzene, kura ar vīru viens otru visu laiku sauca par zaķiem, un tagad viņiem ir bērniņš, kuru viņi sauc par zaķīti. man liekas tas puika līdz pat 5 gadu vecumam domās ka viņa vārds ir zaķīts :D
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: September 3rd, 2010 - 11:21 am
(Link)
Galvenais, lai pēc tam viņam nav trauma. Varbūt vienīgais pozitīvais, ko viņi veido refferenci ir uz sex life. Ā, bet tie bija truši. Nu tad jau neko