Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


September 1st, 2010

nostaļgija par aizejošo @ 10:23 am

ā pirmais septembris ir gaisā,

Tātad man liekas,ka man tas uzjunda vēl aizvien svētku sajūtu, un es pat nezinu kāds tam ir iemesls. Vai tas ir tāpēc, ka ir daudz jaunieši ar ziediem, un ne pārāk priecīgām sejām. Vai tāpēc, ka visi ir tik sapucējušies, un es redzu, ka jaunietis uzvalciņā, un savā šķībi uzliktajā hipitij hopa cepurē, šļūc pa ielu savā neveiklajā gaitā.

Bet kopumā tiešām mazliet nostaļģisks ir skolas laiks. Lai gan vairāk augstskolas laiks, jo kamēr es mācījos pamatskolā viss bija labi, jo es biju viens no laimīgā eksperimenta liksim labos bērnus vienā klasē un sliktos otrā klasē dalībniekiem. Un par laimi nonācu starp sliktajiem bērniem. Ar viņiem vienmēr bija jautrāk, starbrīžos kautiņi, stundu laikā bardaks ehh. Bet vidusskola laikam bija tāds posms, kur jo mazāk es savu klasi redzēju, jo vairāk man viņi patika. Bet augstskola bija tiešām fun laiks, kur bija tāds avantūristu kurs,ka maz neliekas. Un tad jau bija jautri.

Protams tagad ir atlikusi tikai pieaugušo dzīve un vēlme pēc studijām, kur man kaut ko iemāca. Bet tā kā man liekas,ak esmu garā vājš un intelektā atpalicis, tas kādu laiku vēl nenotiks. Ceru tika, ka šodien policistu kungiem darba nebūs par daudz, bet jauniešiem alus par maz.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]wilkacis
Date: September 1st, 2010 - 01:50 pm
(Link)
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: September 1st, 2010 - 03:54 pm
(Link)
Kas gan viņiem cits atliek :D
[User Picture Icon]
From:[info]mafia
Date: September 1st, 2010 - 10:45 pm
(Link)
Vakar dzirdēju garām ejoša jaunieša telefonsarunu, kurā viņš sprieda, ka pārtijs jārīko piektdien, jo nevar taču 4dien iet uz skolu pohains. Tātad policistiem darbus vajadzēja pārcelt uz 5dienu. Bet diez vai viņi tik tālu aizdomājās.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: September 2nd, 2010 - 10:15 am
(Link)
Es kā reiz braucu vakar ap pusvienpadsmitiem ar trolejbusu, kur viss bija kā vajag, mazas meitenes un jaunieši, kas dzer kolu un ir jautri :D