Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


April 26th, 2010

kaut kas par dzīvi, brīvdienām un darbiem. @ 07:28 pm

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]wilkacis
Date: April 27th, 2010 - 03:30 pm
(Link)
Mhm. Alus garšu nosaka nevis to nogaršojot, bet spļaujot ārā.

[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: April 27th, 2010 - 04:03 pm
(Link)
yap. Man liekas,ka tur ir tā sāls. Garša nevis pālis.
[User Picture Icon]
From:[info]wilkacis
Date: April 27th, 2010 - 04:49 pm
(Link)
Pats tu pālis. :D Protams, ka degustatori alu iedzer un norij, citādi degustācijai nav jēgas.
[User Picture Icon]
From:[info]wilkacis
Date: April 27th, 2010 - 04:55 pm
(Link)
"Alus darītavā "Aldaris" strādā degustatoru komanda, kas ikdienā pilda amata pienākumus, bet reizi nedēļā, parasti trešdienās, sanāk kopā uz alus degustāciju. Viņi saņem numurētas, necaurspīdīgas glāzes ar alus šķirnēm un tad vērtē to aromātu, garšu un arī pēcgaršu."
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: April 27th, 2010 - 07:37 pm
(Link)
Tad es esmu šokēts, jo vienmēr esmu domājis savādāk. Uzskatu,ka es domāju pareizi citiem vārdiem sakot :D
[User Picture Icon]
From:[info]wilkacis
Date: April 28th, 2010 - 12:17 am
(Link)
Man šķiet, ka problēma ir tā, ka mēs ar degustēšanu saprotam vismaz pāris pudeles, nevis pāris malkus ;)