Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


April 24th, 2010

pirmdienas kino atziņas. @ 12:36 pm

Laba pirmdiena internetz,

Esmu sev atradis idealu kino recenziju vietu, un tas youtube "The rotten tomatoes show". Kā radīts tādiem kā man. Dīvainiem un absēstiem ar meganu foksu. Nekādā ziņā neiesaku beigt lasīt [info]snake - kino.kultu , viens no manām autoritātēm kino joma zina daudz kā velns.Vai izteikti otrs variants sākt to lasīt ik pa laikam.

Bet tā sāls ir tajā, ka nekad neesmu varējis lasīt [info]martcore atsauksmes, jo viņš ir viens no kino intelektuāļiem, kas analizē jau dīvainas filmas no sākta gala, un dara to pārāk padziļināti, priekš manām acīm. Jo es uzskatu, ka filmai ir jābūt labai, izklaidējošai un jāsniedz man atelpa no dzīves. Nevis man ir jājūtas tā,ka mani kāds ņem priekšā ausī, un beigās es neko nesaprotu. Labi nesaprašana ir mana vaina vairumā, bet kaut kā man tomēr tas Holivudas kino ir tuvāks par visu festivālu brīnumiem. Teiksim 99% gadījumu.

Bet tomēr es esmu vide cilvēks, un šis mani liek nosvārstīties par labu šim. Kā arī tas,kas man patīk ir tas,ka es dzirdu, redzu viedokļus, bet kopējais reitings filmai var būt pretējs. Līdz ar to man tiek objektivitāte, nevis Naumaņa dzīves redzējums. Kas man kā lielam kino fana tomēr vienmēr ir derdzies, un man liekas nekad neesmu piekritis. Uzsvars uz to,ka es esmu kino fans, nevis kino industrijas. Līdz ar to man bieži ir vienalga,kas ir filmas režisors, ja vien filma man beigās liek justies labi, kas es viņu esmu redzējis. Nevis kā dažos gadījumos, man liekas,ka es varēju iztērēt laiku produktīvāk, teiksim cenšoties kaut ko izgudrot. Mans plāns ir robots, kas izskatās pēc Meganas Foksas. Aha, off to inventing stuff.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: April 26th, 2010 - 09:28 am
(Link)
jā, nekad neesmu varējusi saprast oskara blavu pasniegšanu. principā pēdējos gadus neesmu noskatījusies nevienu filmu, kuru atzīst par gada labāko, jo kkā viņi par labāko izvēlas parasti murgaināko :D vai depresīvāko vai tādu, ka beigās vispār nesaproti par ko bija filma.
es arī skatos filmas lai atpūstos, nevis meklētu dzīves jēgu, vai skatītos uz cilvēku mega ciešanām.
tas pats ar grāmatām. vien varu noliekties to intelektuālu priekšā kas lasa visas gudrās grāmatas, jo man jau pietiek ar to ka darbā jālasa likumi. mājās gribu lasīt vieglu, izklaidējošu literatūru. vai varbūt tas ir tāpēc, ka man vidusskolā 3 gadus bija filozofija, kur katru gadu no jauna bija jāmeklē dzīves jēga :D
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: April 26th, 2010 - 10:42 am
(Link)
Zini, man nav nekas pret arī pret tām depresīvajām. Bet tas hiperintelektuālais kino ir dīvains. Un Oskara ceremoniju man liekas,ka es nekad neesmu bijis spējīgs noskatīties no a līdz z.
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: April 26th, 2010 - 10:47 am
(Link)
man patīk iedvesmojošas filmas. pēc kurām tev gribas celties un kko mainīt, darīt utt. depresīvo jau arī dažādi var parādīt. man patīk labas beigas, neko tur nevaru padarīt.
oskara ceremonīju ne reizi nemaz neesmu centusies noskatīties. tikai paskatos nākamajā dienā, kura filma uzvarēja (parasti to neesmu noskatījusies) un ierakstu sarakstiņā pie filmām, kuras noteikti neskatīšos :D
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: April 26th, 2010 - 11:48 am
(Link)
Laikam jau tiesa. Bet ir arī labas skumjas filmas. Bet jā filmai man ir jāizved prom no šīs pasaules.
From:[info]kaukau
Date: April 26th, 2010 - 11:50 am
(Link)
nu nesaki vis, Sapieri redzēju, un tīri labi patika. BET nezinu, vai tā filma tiešām ir pelnījusi lielo balvu.
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: April 26th, 2010 - 11:59 am
(Link)
šogad es gaidīju ka iedos Avataram un ta pa ilgiem gadiem es būtu redzējusi gada labāko filmu :D bet nekā
par oskariem vispār nav ko runāt. Džonijam Depam joprojām nav Oskara, tā kā ko var gribēt
From:[info]kaukau
Date: April 26th, 2010 - 12:01 pm
(Link)
Avataram varēja, bet, zin kā, Sapierī jau politika pa visām malām spraucas laukā, patriotiskais USA kareivis vēlreiz atgriežas dienesta vietā, utt...
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: April 26th, 2010 - 04:41 pm
(Link)
Avataram jau kategorija best movie that is like avatar. :D
[User Picture Icon]
From:[info]snake
Date: April 27th, 2010 - 09:02 am
(Link)
Es piekrītu šim ierakstam!