Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


February 15th, 2010

Operātoru cīņas, par v-dienu, un par sevi. @ 03:35 pm

Labs rīts, labs vakars un ar labu nakti internet.

Man kau kā gribējās pateikt savu viedokli par visu šo burvīgo tele2 vs o karte lietu. Es tikai nesaprotu vienu, par ko cilvēkiem ir negācijas. Man liekas, ka šādi clash of the titans ir īstais brīdis, kad var visu ko interesantu uzzināt. Cik ātri otrs spēj reaģēt uz konkurenci. Cik kurš kuram vairāk derdzas. Un man liekas,ka tik skaisti cik Tele 2 pateica par to, la O! Labāk dziedi nevis reiķina. Man liekas,ka man pat noteicēja asara. Labi tas, ko es šajā visā gribu teikt ,ka manuprāt tas ir brīdis, kad reklāma ir tiešām dzīva un mijiedarbojas. Man personīgi ir tikai žēl, ka BiFri nav pavilcies visam līdzi un nav devis savu artavu, man liekas, ka tas tikai būtu skaisti. Vismaz manu uzmanību notur, un liek atcerēties, kas arī laikam ir mūsdienu grūtākais mērķis. Bet ceru,ka O! Nemetīs plinti krūmos un dos pretī.

Protams, ka šo cepienu mēs ātri vien aizmirsīsim tāpat kā citu dienu, kur jau vienu brīdi ar dakšām ielās ļauži bija gatavi iet. Veco labo meteorītu, kur vienīgais, kas man ir palicis prātā ir ķieģeli svaidošais Mūrnieks. Kur es tiešām cienu viņu par lēto teatrālismu, jo man liekas, ka tas viņu ierakstīja jauno studentu prātos uz gadiem. Vismaz viņš no ta ieguva vairāk kā Tele 2.

Otra lieta, ko es secināju vakardien. Vai arī sen jau tikai vakar to atskārtu. Ka tas cik ļoti mani pārsteidz ir tas,ka sabiedrība mūsu individuālistu pasaulē, kur mūs neuztrauc neviens tika es pats. Tātad tas, ko es domāju ir tas cik ļoti cilvēki ir apsēsti ar faktu, lai burvīgajos mīlestības svētkos nebūtu vieni. Un cilvēkus satrauc tas,ka viņi tādi ir. Nopietni es tiešām uzskatu, ka šī diena ir viena no muļķīgākajām svētku dienām. Bet ja ir tas otrs, kāpēc gan lai to nepadarītu skaistu. Bet ja nav. Tad fuck it. Vai nav vienalga ? Vismaz man liekas,ka es nezinu, kurš šis stereotips ir radies. Vispār man liekas,ka es secinu, ka cilvēku jaunā paranoja ir būt vienam. Nez vai tas ir tikai tāpēc, ka visiem vecums tāds.

Par sevi runājot, esmu priecīgs būt viens. Vismaz patreiz, un vismaz patreiz, ja man ir lemts mans significant other. Tad man liekas,ka viņa nevarētu ar mani izturēt vairāk par 1 dienu. Jo man liekas,ka patreiz man ir izteikti neraksturīgs līdz-pastāvēšanas gēns. Vismaz pagaidām man ir gēns kurā es ļoti mīlu pats sevi. Kaut kā neskanēja pareizi. Man platoniskas attiecības pašam ar sevi. Labi, te es atkal lieku reizi nesaprotu kāpēc cilvēkiem ir naids pret V dienu. Un arguments, ka tie ir komerciāli svētki neiet cauri. Jo mēs dzīvojam patērētāju sabiedrībā, viss ir komerciāls. Pat labdarība.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]mazheks
Date: February 15th, 2010 - 04:18 pm
(Link)
BiFri ir pavilcies, pirms 19 minūtēm jūtubā - klik
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: February 15th, 2010 - 04:26 pm
(Link)
nice! varēja tikai būt nevis glābēji, bet rulēt visam pāri.
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: February 15th, 2010 - 04:28 pm
(Link)
maslova piramīda!
kad viss ir, tad uztraucies par ko?
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: February 15th, 2010 - 04:39 pm
(Link)
mazliet neuztvēru jautājumu ?
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: February 15th, 2010 - 05:34 pm
(Link)
retorisks jautājums.
kāpēc cilvēkus tik ļoti uztrauc vien-būšana?
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: February 15th, 2010 - 05:35 pm
(Link)
Man jau liekas,ka tas ir vairāk kaut kādas vēlmes atspoguļojums. Kad esi viens,kad gribi būt divi. Nezinu, man liekas, ka visam savs laiks.
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: February 15th, 2010 - 05:37 pm
(Link)
nez, es esmu viena un man ir tik paniskas bailes no div-būšanas, ka es vēl īīīīīlgi palikšu viena :)
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: February 15th, 2010 - 05:51 pm
(Link)
Kā jau minēju dvēseles stāvoklis. Es varu palikt pie tā,ka es nezinu. Un tu jau zini, ka tagad teiksi, ka gribi būt viena, un tad jau rīt būs kāds jauns cilvēks pie sāna. Tu zini šos paradoksus.
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: February 15th, 2010 - 06:58 pm
(Link)
tie paradoksi notiek ar citiem :)
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: February 16th, 2010 - 12:36 am
(Link)
tā tu saki tikai tagad :D pēc nedēļas runāsim :D
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: February 16th, 2010 - 09:25 am
(Link)
spaik, es, goda vārds, ar tevi varētu saderēt. un tu zaudētu kā mazais ezītis :)
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: February 16th, 2010 - 10:15 am
(Link)
Tā es cenšos nederēt ar cilvēkiem, jo vienmēr tieši kā mazs ezītis arī zaudēju :D
[User Picture Icon]
From:[info]illumine
Date: February 15th, 2010 - 07:02 pm
(Link)
Manā kompānijā savukārt ir ļoti stingri principi par to, ka konkurentus nolikt nedrīkst. Par konkurentiem vispār nerunā. Kas ir pareizi vairāk nekā no vienas puses, kaut vai - kāpēc jātērē sava nauda/laiks, lai pieminētu konkurējošu produktu? Un šīs abas priekšapmaksu kartes visu laiku reklamē gan sevi, gan to otru. Pirmo reizi dzirdot reklāmu, jo dzirdēju to tikai līdz pusei, vispār padomāju, ka tā ir ZZ reklāma. Šodien dzirdot jauno ZZ reklāmu, neieklausījos un padomāju, ka O karte turpina.
Un vispār, priekšapmaksas kartes ir domātas lūzeriem.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: February 16th, 2010 - 12:38 am
(Link)
Man liekas,ka tās ir divas dažādas mārketinga stratēģijas, bet tev ir taisnības.
Vienīgais, tīri cilvēcīgi tu tikko manu tēti nosauci par lūzeru. ui, tas tā nejauki. Tas ir sociālais aspekts,kas ko var atļauties, un lai nolodēta tā diena, kad es cilvēkus vērtēšu pēc tā !
[User Picture Icon]
From:[info]illumine
Date: February 16th, 2010 - 08:55 am
(Link)
Protams, ir apstākļi, kad to karti vajag. Bet tas ir īslaicīgs risinājums un man pilnīgi nav skaidrs kāpēc kāds vēlētos ar to čakarēties visu laiku. Pat manam brālim uzreiz bija normāla karte, 2.klasītē ar pirmo telefonu.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: February 16th, 2010 - 10:14 am
(Link)
kas to lai zin, man savu laik tas bija labs kontroles mehānisms. Lai iztērēju konkrētu naudu un viss.