igne · natura · renovatur · integra

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
man ir tāda sajūta, ka viņš grib salabt, bet lepnums neļauj. varbūt es kļūdos, bet kaut ko jau tā zvanīšana visu laiku un rakstīšana, gaidot no manis kaut kādus paskaidrojumus, it kā pats sevi censtos par kaut ko pārliecināt, nozīmē.
pateicu, ka, ja viss, tad lai sūta man manas mantas un viss, bet nē. grib man piektdien satikt, kaut ko parādīt.. pilnīgs sviests.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On May 5th, 2015, 10:35 am, [info]pikaczu commented:
No toksiskaam attieciibaam labaak mekleet evakuaacijas izeju nevis izskaidrojumus, kaapeec taas ir toksiskas. Nekad un neko buutisku es szaadaas finaala sarunaas neesmu dzirdeejusi, taa ir bijusi tikai saapju un apvainojumu porcija, kuru buutu vareejusi sev aiztaupiit. Protams, tas buus plikjis vinja uzpuustajam ego, ja tu pinjaadama vinjam veel vienu reiziiti luugdamaas taisnosies, bet vinjsz veelreiz tevi pasuutiis. Atstaaj sev vismaz szo ruugto priecinju un peedeejaa aktaa nospeelee ledus karalieni.
[User Picture]
On May 5th, 2015, 01:31 pm, [info]sonnenwende replied:
es pietdien aizbraukšu, bet esmu sev apsolījusi, ka pie mazākās huiņas pagriezīšos un iešu prom. ja tam ir tā jābeidzas, tad man ir jāredz pašas acīm, ka viņš nav tā vērts.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry