igne · natura · renovatur · integra

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
karoče biju pie neiroķirurga, pirmo reizi tiešām izbaudīju privātās apdrošināšanas labumus. šefārsts uķi puķi, māsiņas uķi puķi, operēt vēl nevajag, bet jau rīt!, radioloģijas šefs personīgi (šo uzsvaru lika ārsts, ne es), špricēs man kortizonu mugurā. ķip 4-6 reizes taisīs un, ja tad nepalīdzēs, tad skatīsies, ko darīt tālāk. un es vēl esmu tik debīla, ka radioloģijā paprasīju, vai es rītvakar, pēc tās procedūras, drīkstu kost :D drīkstu. jo rītvakar ir 80to metal pārtījs un man ir stilīgi legingi un džinsa veste un bathory tkreks, un skaidrā es to visu nespēšu uzvilkt.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On December 8th, 2017, 02:38 pm, [info]juuuda commented:
vai abi šie ārsti bija kā no pilčeres filmām? (:
ir tā, ka par katru uķi puķi tev pienāk rēķins? dārgais vīrs vispār neiet pie ārsta, jo ir privāti apdrošināts. reiz viņam pienāca rēķins par to, ka piezvanīja uz hausarzt praksi un kaut ko pajautāja, rēķinā bija rakstīts, ka ārsts esot sniedzis 10 minūšu konsultāciju, kaut viņš pat nebija runājis ar ārstu.
[User Picture]
On December 8th, 2017, 03:20 pm, [info]sonnenwende replied:
Protams, ka būs rēķins. Bet tā būs “nākotnes es” problēma :D bet nu jā, pēdējo reizi 5min pie šefārsta gin nodaļā bija 130€..
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry