Soikina muldētava - Skeptiķa dilemma
Gudri d*** nav malku cirst.
soikins
[info]soikins
Add to Memories
Tell A Friend
Skeptiķa dilemma
Comments
From: [info]anonimi Date: 27. Decembris 2009 - 01:01 (Saite)
Autora rakstītais uzrunāja (Gan satura ziņā, gan uzrakstīts vnk ideāli – lai arī uzrakstīts gari - lasās viegli un ir fīlings). Un tad izlasīju komentārus, un...
Pirmkārt, vairs nesaprotu, kurš ir autors (kura rakstītajam, vieglās valodas un zināmas idejiskas tuvības dēļ, labprāt turpinātu sekot ;) ), bet tas nu tā...
Taču arī parādījās atšķirība izjūtās... tālāk pārspīlēšu... Tā šķiet, ka daudzi komentētāji ir gatavi veidot kustību, lai visa Latvija uzzinātu par kliedzošo gadījumu un piesprādzēties pie lidmašīnas, kad Gundega ar mammu lidos uz to Piladelfiju.
Da bože moj, es pieņemu tā ģimene ir tik pārcietusi, ka 10tLVL varēja piešķirt kaut vai SPA procedūrām – man nebūtu žēl.
Runājot par ziedot.lv.... Kopumā es izsaku savu atbalstu un cieņu. Arī iepriekšējos gados ir parādījušies fakti, ka ziedojumi ir vākti operācijām ārzemēs, kuras tikpat veiksmīgi var veikt šeit Latvijā. Taču, mīļie cilvēki, nu nevar visu to ziedot.lv izfīčot (tad jau viņiem būtu jāpasūta zinātniski pētījumi un jāizveido analītiskais departaments (pa kādu naudu?!).
Paskaidrojiet man, kāds ir mesage šīs ziņas izsūtīšanai uz tvnet, delfi u.c. – konkrēti Gundegai aizliegt ārstēties (varētu nobalsot – vest uz mežu Gundegu vienu vai kopā ar mammu?!) vai arī panāk, lai neviens nevienu latu vairs neziedo un ziedot.lv tiek izbanots uz visiem laikiem ar negodu.

P.s. Links uz rakstu bija iepostēts twitterī. Kas Jums par pagrīdes komūnu?!  Es atvainojos, es pusstundu nojāj..., lai vispār uzrakstītu komentāru (ieskaitot visu smalko ielogošanos). Beigās to turpināju darīt aiz spītības. Bet kopumā palika sajūta, ka šī ir diezgan ierobežota jūtīgu datorščiku – blogeru tikšanās vieta. Miers vir zemes un cilvēkiem labs prāts. ;)
23 izsakās vai atļausies nepiekrist?
Profils
soikins
User: [info]soikins
Name: soikins
Kopsavilkums
Kalendārs
Back Janvāris 2010
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно немало./ Два важных правила запомни для начала:/ Ты лучше голодай, чем что попало есть,/ И лучше будь один, чем вместе с кем попало. /Омар Хайям/