Soikina muldētava - Fitlaineru problēmas
Gudri d*** nav malku cirst.
soikins
[info]soikins
Add to Memories
Tell A Friend
Fitlaineru problēmas
Īsa pamācība, kā sačakarēt attiecības ar draugiem:
1) Iestājies MLM kompānijā, kurā Tavs uzdevums ir a) tirgot nevienam nevajadzīgus mēslus, kurus neviens veikalā nepērk, izmantojot to, ka Taviem draugiem būs grūti Tev atteikt; b) pārdot saviem draugiem un radiem tiesības piedalīties a punktā minētajā savas sabiedriskās dzīves iznīcināšanā.
2) Piezvanīt savam draugam un piedāvāt iesaistīties biznesā. Nekādā gadījumā neminēt, ka vēlies viņu ievilkt piram... sorry, tīkla mārketingā.
3) Sarunāt tikšanos ar draugu.
4) Tā vietā, lai piedāvātu draugam ienesīgu darbu, iesmērēt viņam biļeti uz prezentāciju un mēģināt nokāst par to 8 Ls.
5) Kad draugs atsakās maksāt 8 Ls par tiesībām apmeklēt pasākumu uz kuru viņš neietu pat par brīvu, iespiest viņam rokā biļeti un pateikt, ka naudu atdos pēc tam.
6) Mēģināt sazvanīt savu draugu.
7) Mēģināt vēlreiz sazvanīt savu draugu.
8) Zvanīt draugam naktī.
9) Zvanīt draugam agri no rīta.
10) Uzzināt drauga jauno numuru un atgriezties pie punkta 6.

No Draugiem.lv FitLine Creates Champions domubiedru grupas:
A: "Man jau lidz kaklam maigi izsakoties tas ka cilveki necel klausuli! Varbut varat padalities ka jus ar so problemu tiekat gala :)"
B: "vienkārshi vairāk nezvanu tiem, vinji daris to ko vinji dara!"
C: "Nu nevajag apnikt cilvēkiem. Zvani citem. Pienāks laiks, kad viņi paši gribēs runāt. Un vispār kā Tu ceri tam cilvēkam pastāstīt to ko vēlies pa telefonu? Bet ja Tu vnk gribi norunāt tikšanos un tāda attieksme, tad lasi sākumu."
D: "Nja..tas ir ritiigi riebiigi,it seviski no tiem,ka sauci sewi par labiem draugiem un draudzeneem...tu megini cilveekiem palidzeet a vins sitaa..tizlums un gljeevums,ka vienkaarshi nevar atbildet un pateikt,ka sorry,bet negrib tomeer ar to saistiities..."
A: "Neee problema jau nav uzaicinat uz tiksanos :) Problemas sakas kad iedod bileti par kuru saruna ka naudinu atdos pirms pasakuma :) Un vel saka jaa es busu mani tas interese gribu uzzinat ko vairak un jaa ka Artis saka tie ir draugu ar kuriem satiekas nu ka minimums reizi nedela :)"
D: "Jaa,man ar vienaa "labaa" draudzne bija...kurai it ka pardevu biljeti un vinja teica,ka peec tam naudu ados,bet pirms pasakuma vinja zvaniiju un veel pec tam...un logiski,ka necelj vienkaarshi...un veel sauca sewi par labu draudzeni man...psc...."
E: "njāaa,bet redziet,te jau jūs saskaraties ar to,ko mums māca,ka vajag biļeti uzreiz pārodot..bet nu,jāa,mēs jau uzskatam viņus par draugiem un tāpēc naivi uzticamies...ja neceļ telefonu,jābrauc ciemos un jāsaka,tu man esi parādā 8ls,es ar tevi rēķinājos,bet tu mani piečakarēji..njāa,bet es arī principāa atmetu tiem ar roku un eju tālāk.."

Es, protams, ar MLM nenodarbojos un neesmu pat normālu produktu tirgotājs, bet pat bez speckursiem Vilonā zinu, ka no drauga jāiekasē 8 Ls tieši tādēļ, lai viņš atnāktu uz FitLine pasākumu. Biļetes jau varētu arī par brīvu dalīt, tikai tad nācēju būtu mazāk. Ideja vienkārša - cilvēks samaksā 8 Ls un domā "ja jau es samaksāju 8 Ls, tad noteikti jāiet." Cilvēkiem ir grūti atzīt savas kļūdas un tādēļ viņi labprātāk tās padziļina, nekā atzīstas (iracionāla eskalācija). Nabaga FitLine menedžerīši slikti klausījušies vai arī lekcijas viņiem sastāvējušas tikai no "Dari šitā un nejautā kāpēc."

Bet interesanta tā Fitlainistu apvainošanās uz saviem draugiem, sak, "kas tad tie par draugiem?" Tai pat laikā paši saka: "atmetu tiem ar roku un eju tālāk.."

Tags: , ,

Comments
jan09 From: [info]jan09 Date: 6. Septembris 2006 - 17:01 (Saite)

;)

Labs! ;)
neons From: [info]neons Date: 6. Septembris 2006 - 17:33 (Saite)
Ķūrēns līdz Tevīm ar ticis?
soikins From: [info]soikins Date: 6. Septembris 2006 - 19:02 (Saite)
Ķūrēns līdz manīm tika pusgadu atpakaļ :(
From: [info]nazis Date: 7. Septembris 2006 - 08:27 (Saite)
Neons, tad jau jautājums - kad Ķūrēns tika tev klāt? :)
Man tika ap to pašu laiku, kad Matīsam... ;)
deep From: [info]deep Date: 25. Oktobris 2006 - 18:27 (Saite)
liidz maniim arii tika, ja kas- mjaaa :/
5 izsakās vai atļausies nepiekrist?
Profils
soikins
User: [info]soikins
Name: soikins
Kopsavilkums
Kalendārs
Back Janvāris 2010
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно немало./ Два важных правила запомни для начала:/ Ты лучше голодай, чем что попало есть,/ И лучше будь один, чем вместе с кем попало. /Омар Хайям/