Soikina muldētava - Urantija.lv
Gudri d*** nav malku cirst.
soikins
[info]soikins
Add to Memories
Tell A Friend
Urantija.lv
Šodien uzzināju par lielisku interneta resursu urantija.lv, kas stulbuma un tumsonības izplatīšanā var stāties blakus e-mistērijai un SaulesJostai.
Skaidrītes Aleksejevas raksts var tikt izmantots kā lieliska ilustrācija ezotēriskai domāšanai un rakstīšanai.

"Šobrīd Kosmosa transformējošā Uguns enerģija ir sasniegusi to intensitātes pakāpi, kas nepieciešams, lai “pamodinātu snaudošo” cilvēku apziņu un izpratni par realitāti."
Šis teikums ļoti eleganti apvieno mistiku ("transformējošā Uguns enerģija" - "uguns", protams, ar lielo burtu), ezotēriķu tik iemīļoto vārdu "apziņa" un dažus svešvārdus, kas atstāj "zinātniskuma" pēcgaršu - Kosmoss, transformēt, enerģija, intensitāte, realitāte.
"Diemžēl, tikai 2/3 no cilvēkiem “mostās” un ir spējīgi pieņemt un izprast notiekošos procesus."
Ar tādiem vārdiem kā "diemžēl", "tikai", "spējīgi" lasītājam tiek dots mājiens, kāds viņš noteikti negribētu būt. Viņš noteikti negribēs būt starp tām 2/3, kuras "jāžēlo" un kuras "nav spējīgas", tātad atliek vien piekrist visam rakstā minētajam.
"Šiem cilvēkiem enerģētiskie kanāli jau ir saskaņoti ar Zemes magnētisko un kristālisko režģi un cilvēku fiziskajos un smalkajos plānos notiek būtiskas izmaiņas."
Apsveicu, lasītāj! Tā kā Tu sevi nepieskaitīji nožēljomajām un nespējīgajām 2/3, tad ar Tevi notiek viss augstākminētais, lai kas tas arī nebūtu. Bet teikums ļoti labs, man patīk. Varu lasīt 10x un nebeidzu par to sajūsmināties. Tik skaisti skan.
"Cilvēki, kuri Kosmosa jauno starojumu enerģiju ir pieņēmuši un pakāpeniski apguvuši: atpazīst un izprot dažādu enerģiju veidus, jaudu, darbības nozīmi un prot tos pielietot (arī dziedniecībā), šo enerģiju pastiprinātajā plūsmā jūtās ar vien možāki, enerģiskāki, labestīgāki un līdzsvarotāki."
Tātad, ja Tu "Kosmosa jauno starojumu enerģiju" (laikam tā pati "Uguns enerģija", bet varbūt kāda cita) uzskati par BS, tad tas izskaidro, kādēļ Tu neesi tas ideālais cilvēks, kāds vēlies būt. Lai kļūtu možs, enerģisks, labestīgs un līdzsvarots, Teu "jāmostās".
"Līdz ar to daudzi, kuriem Dvēsele vēl ir “aizvērta”, nonāks strupceļā, jo Gars ar Starptelpu Starojuma spēku iefiltrēsies caur mentālajām barjerām un virzīs šo evolūcijas procesu, neatkarīgi no tā vai cilvēks to grib vai negrib, vai cilvēks tam tic vai netic."
Par "aizvērto" un "atvērto" Dvēseli (prātu), es kaut kad uzrakstīšu atsevišķi. Ezotēriķiem un new-ageistiem šis ir popuārs oponentu nolamāšanas paņēmiens, sak, "Tev ir "aizvērts" prāts un tādēļ Tu nespēj pieņemt bla, bla, bla". Šajā teikumā, bez vēl viena eleganta mistikas un zinātnes (Gars, Starptelpu Starojums + iefiltrēties, mentālās barjeras, evolūcijas process) apvienojuma bezjēdzīgā, bet skaistā vārdu virtenē, manu uzmanību piesaistīja formula "neatkarīgi no tā vai cilvēks to grib vai negrib, vai cilvēks tam tic vai netic." Šis ir bieži lietots psihotriks, kuru plašā apgrozībā pirmie ieviesa TV-sludinātāji. Sludinātāji, pateicoties televīzijai, nonāca priekš viņiem unikālā situācijā. Tā vietā, lai uzrunātu tikai ticīgos, kas pielikuši pūles, lai atnāktu līdz baznīcai, viņi saskārās ar “channel-surfers”, kuri sludinātājam uzdūrās netīšām. Ja ar ticīgajiem, kas jau bija predisponēti ticēt sludinātājam, tikt galā bija viegli, tad ar anonīmajiem TV skatītājiem bija grūtāk, jo nebija zināms vai skatītājs vispār ir ticīgs, kādas konfesijas pārstāvis viņš ir utt., utjp. Reaģējot uz šīm pārmaiņām, sludinātāji mainīja savu uzstāšanos formu un saturu. Viena no izmaiņām bija šī lieliskā formula: “neatkarīgi no tā vai Tu tici, vai nē, tā tas ir”. Formula ir vērsta uz to, lai reizē aptvertu konformistus un nonkonformistus. Ja iepriekš sludinātājs varēja vienkārši teikt, ka Bībelē ir rakstīts x un y, tādēļ ir z un varēja nešaubīties, ka draudze viņam ticēs, tad tagad viņi, pamainot izteikuma formu, varēja uzrunāt arī tos, kuriem Bībele nebija sevišķa autoritāte. Cien. Skaidrīte Aleksejeva arī pieprot šo paņēmienu.
Ar šā gada 11.aprīli plkst. 11.11. ir sācies trešais – pēdējais posms pārejai uz citu evolūcijas pakāpienu.
Ok, numeroloģija ir zinātne, kuru izgudroja Pitagors senajā Grieķijā. Jau sengrieķi zināja ka… bla, bla, bla. Matemātika nekad nav izgudrota, zinātne 2000+ gados nav progresējusi, jāpaļaujas uz seno grieķu pirmajiem mēģinājumiem aprakstīt realitāti ar skaitļiem. Pasaule ir pilna ar cilvēkiem, kuriem algebra un ģeometrija izsauc atmiņas, kas līdzinās atmiņām par zobārsta apmeklējumu. Priekš viņiem ir pseidomatemātika – numeroloģija. Ezotēriķu vidū ļoti populāra, jo ļauj iegūt matemātiķa autoritāti ar bērnudārza metožu palīdzību, kuras daļa ezotēriķu spēj apgūt.
Pirms tam Kosmiskā Gaismas Hierarhija veica milzīgu darbu t.sk. 1992.gadā tika pabeigta apziņas režģa pirmā noskaņošana un tika atvērts portāls jeb “logs” ar kodu 11:11, caur kuru uz Zemes nonāca Telpas Realitātes izmaiņu enerģijas.
Tas ir empīrisks fakts. "Telpas Realitāte" un "Gaismas Hierarhija" rakstītas ar lielajiem burtiem, lai Tu neiedomātos pajautāt, kas tie tādi.
Otrs posms sākās 2004. gada martā, kad tika atvērts enerģētiskais levitācijas – teleportācijas portāla jeb “durvju” kristāls. Šajā – trešajā posmā pilnībā atvērās Pārejas pamata Portāls uz Kvantu Pāreju, kas līdz šim brīdim bija pusatvērtā stāvoklī.
Kvantu Pāreja” – es jau baidījos, ka varētu sastapties ar ezotērisku rakstu, kurā nebūtu piesaukta kvantu mehānika, kas nopietni iedragātu raksta ilustratīvo vērtību. Bet manas bailes izrādījās veltas – bez kvantu piesaukšanas viens kārtīgs ezotēriķis neko nevar uzrakstīt.
Ar raksta turpinājumu pašlaik nenodarbošos, kam ir vēlme, var pats paanalizēt (jeb vajadzēja – “neatkarīgi no tā vai Tevi ir vai nav vēlme to analizēt, Tu to izlasīsi” :) ). Raksts izrādījās ļoti aizraujošs un interesants. Tagad varēšu iesaistīties zinošās diskusijās ar citiem ezotēriķiem un graut viņus ar faktiem par 1992. gadā pabeigto apziņas režģa pirmo noskaņošanu. Visi mani tā apskaudīs. Sevišķi, kad uz jautājumu “Kā Tu to zini?” atbildēšu – internetā lasīju. Vis teiks – “wow, internetā, Tu gan esi kruts!”

Tags: , , ,

Comments
From: [info]makmerfijs Date: 17. Jūlijs 2006 - 12:01 (Saite)
Par tādu opciju kā lj-cut esi informēts?
From: [info]mikstmiesis Date: 17. Jūlijs 2006 - 12:10 (Saite)
Tu ko!? kaut kam tik ģeniālam likt klāt kaut kādu tur lj-cut...
soikins From: [info]soikins Date: 17. Jūlijs 2006 - 12:16 (Saite)
lj-cut aiz pirmā teikuma negribēju likt.
Par tādu lietu kā RSS esi dzirdējis, vai arī izmanto defaulto Cibas frendlisti? :)
From: [info]makmerfijs Date: 17. Jūlijs 2006 - 12:40 (Saite)
Protams ka defaulto frendlisti :P
antuanete From: [info]antuanete Date: 17. Jūlijs 2006 - 12:11 (Saite)
Taisies iestāties kādā ezotēriķu apvienībā un graut organizāciju no iekšienes? :)
martcore From: [info]martcore Date: 17. Jūlijs 2006 - 14:14 (Saite)
žēl, ka nav vairāk par harmoniju un režģi. es vienreiz sievai to stāstīju, bet viņai jau uzreiz iebildumi.
From: [info]fanija Date: 27. Jūlijs 2006 - 19:06 (Saite)
Es šo atradu pirms kāda pusgada un no sirds ielīksmoju. Kaut kā reiz sanāca ar vienu no tiem "dziedniekiem" papļāpāt, un nesaprātīgi uztaujāju, vai šitie arī baltie tēvi ir a ļa http://tehvi.dv.lv/. Viņš dikti apvainojās un ar mani vairs nerunāja;)))
7 izsakās vai atļausies nepiekrist?
Profils
soikins
User: [info]soikins
Name: soikins
Kopsavilkums
Kalendārs
Back Janvāris 2010
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно немало./ Два важных правила запомни для начала:/ Ты лучше голодай, чем что попало есть,/ И лучше будь один, чем вместе с кем попало. /Омар Хайям/