Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

sobrid -

Apr. 2nd, 2019 02:23 pm

Es nojaušu, ka rakstīt par savām attiecībām vai tiksanu tālāk no beigušām attiecībām nav dikti seksīgi, jo neskan diez ko brīvi un pievilcīgi. Bet tas nekas. Man tagad pievilcība mazāk interesē. Vai nemaz. Īsti nevaru šobrīd neuzrakstīt - vai nu lai padalītos, vai nu lai atdalītos no tā, kā un kas bijis - vēl nezinu kāpēc rakstās. Bet jāraksta.
Man ievadi mēdz būt garāki par iztirzājumiem. Varbūt tā jūtos drošāk. Iztirzājums, redz, ir īss - redzēju Tevi sapnī. Svarīgākais, ko atceros - Tu biji ļoti, ļoti labsirdīga un smaidīji. Bet smaidīji skumji, un Tev nobira asara. Bija tur vēl šis tas, bet šis bija tik spilgti, ka pamodos. Iespējams, no apziņas, ka toč tev pilnīgs turn off ar mani. Nomodā man talkā nāk prāts un dažreiz piedomā Tev klāt arī ko nejauku. Sapņos - neatceros nelāgas sajūtas par Tevi. Pirms Tevi tādu skumjsmaidošu ieraudzīju tagad - jaunākajā sapnī, biju pajautājis: "Kā Tu jūties?". Tu pasmaidīji, tad tā asara...un es ar līdzigu smaidu atbildēju: "Man ir līdzīgi." Viss. Acis vaļā.
Atceros, ka par manis redzēšanu savos sapņos man pāris bijušās šad un tad stāstījušas. Un mani tas pat savā ziņā ir besījis - tipa, lieciet taču mani tajos sapņos un vispār mierā. Kas bijis, tas bijis un dzīvojam tālāk. Tādēļ arī Tev nestāstīšu sapni. Tas paliek šeit.

2 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:(Anonymous)
Date:April 2nd, 2019 - 03:07 pm
(Link)
ļoti skaisti. es arī kādreiz stāstīju bijušiem, kad viņi atnākuši sapnī, bet pārsvarā tāpēc, jo tās nebija ļaunas lietas, drīzāk mīļi sīkumi, ķipa, es tak uz tevi nedusmojos. un parasti visvairāk centos saprast, ko šāds sapnis mēģinājis pateikt. atklātība pēc attiecībām, manuprāt, nevar sāpēt, ja šķiršanās notikusi uz godīgas nots. bet varbūt kļūdos, varbūt viss jātur pie sevis. lai gan reizēm liekas, ka pametējs ir pelnījis tapt atgādināts - es reizēm par tevi iedomājos, pat to īsti negribot. lai mācās, ka ar citu jūtām ir jābūt uzmanīgiem un atbildīgiem, jo sekas var turpināties ilgāk, nekā to gribētos.
From:[info]sobrid
Date:April 4th, 2019 - 12:01 pm
(Link)
Nu kāda vēl tur godīga vai negodīga nots. Tāpat visi jautājumi par to, kāpēc tā noticis, netiks atbildēti un visi jautājumi par to netiks uzdoti un skaidrība par to, kurš godīgs, kurš nē, var būt tikai sajūtu un attieksmes līmenī. Nu kas, piemēram, tur var būt godīgs vai negodīgs, ja vienam nav ne domu ne sajūtu par šķiršanos, bet otrs to vienkārši paveic. Uzmanīgi un atbildīgi...nez...var jau būt, ka tā ir labāk...bet man liekas, ka tur nav pārāk liela tā starpība starp "visu labu" pasniegšanas veidiem. Atšķiras varbūt ātrums ar kādu tiec pāri. Jo mīļāk atvadās, jo, iespējams, pat grūtāk noticēt un pieņemt, ka tā ir noticis...jo mīļums taču. Tādos brīžos vnk gribas izgarot un saplūst ar visu apkārtējo vēl vairāk nekā jau ir saplūst un pazaudēt jebkādu individualitāti - nu to pašu, kura savainota kādu laiku dziedējas vai nodarbojas ar sevis un app sevi notikušā apjēgšanu.