Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

sobrid - Post a comment

[info]sobridApr. 2nd, 2019 02:23 pm

Es nojaušu, ka rakstīt par savām attiecībām vai tiksanu tālāk no beigušām attiecībām nav dikti seksīgi, jo neskan diez ko brīvi un pievilcīgi. Bet tas nekas. Man tagad pievilcība mazāk interesē. Vai nemaz. Īsti nevaru šobrīd neuzrakstīt - vai nu lai padalītos, vai nu lai atdalītos no tā, kā un kas bijis - vēl nezinu kāpēc rakstās. Bet jāraksta.
Man ievadi mēdz būt garāki par iztirzājumiem. Varbūt tā jūtos drošāk. Iztirzājums, redz, ir īss - redzēju Tevi sapnī. Svarīgākais, ko atceros - Tu biji ļoti, ļoti labsirdīga un smaidīji. Bet smaidīji skumji, un Tev nobira asara. Bija tur vēl šis tas, bet šis bija tik spilgti, ka pamodos. Iespējams, no apziņas, ka toč tev pilnīgs turn off ar mani. Nomodā man talkā nāk prāts un dažreiz piedomā Tev klāt arī ko nejauku. Sapņos - neatceros nelāgas sajūtas par Tevi. Pirms Tevi tādu skumjsmaidošu ieraudzīju tagad - jaunākajā sapnī, biju pajautājis: "Kā Tu jūties?". Tu pasmaidīji, tad tā asara...un es ar līdzigu smaidu atbildēju: "Man ir līdzīgi." Viss. Acis vaļā.
Atceros, ka par manis redzēšanu savos sapņos man pāris bijušās šad un tad stāstījušas. Un mani tas pat savā ziņā ir besījis - tipa, lieciet taču mani tajos sapņos un vispār mierā. Kas bijis, tas bijis un dzīvojam tālāk. Tādēļ arī Tev nestāstīšu sapni. Tas paliek šeit.

Read Comments

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: