Grain of Salt - [entries|archive|friends|userinfo]
snauts

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 19th, 2019|10:17 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Plaušu karsonis. Pirmo nedēļu pavadīju mājās dzerot ģimenes ārsta izrakstītās antibiotikas bez jebkādiem uzlabojumiem, mežonīgas temperatūras svārstības. Otro nedēļu pavadīju slimnīcā pie sistēmas, tas atrisināja temperatūras problēmu. Agrāk nekad nebiju gulējis slimnīcā. Bija labi palātas biedri. Tagad atkal mājās ar savādākām antibiotikām, palicis vien klepus, bet svars ir nokrities mazāks kā vajadzētu, pieceļoties kājās sareibst galva.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 19th, 2019 - 11:52 am
(Link)
Divas reizes pēdējo 10 gadu laikā esmu noliecies ar karsoni uz divnedēļ slimnīcas tūri, otrajā reizē vēl mēnesi pēc tam mājās vajadzēja rehabilitēties. Hell of a drug.

"svars ir nokrities mazāks kā vajadzētu"
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:May 19th, 2019 - 12:44 pm
(Link)
Man īsti nav skaidrs, ko es tādu izdarīju, ka šitā atrāvos. Kā tev? Atceries iemeslus?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 19th, 2019 - 01:29 pm
(Link)
Man jau kopš bērnības bija sliktas plaušas un hronisks bronhīts. Pēc pirmās pagulēšanas slimnīcā pirms 10 gadiem ārsts ierakstīja diagnozi 'bronhiālā astma' un kopš tā laika lietoju inhalatoru, kas atvieglo, miekšķē, paplašina un remdē iekaišanu plaušās. Abās reizēs vnk biju ielaidis saukstēšanos/gripu, jo vajadzēja šancēt un it kā likās, ka ir jau puslīdz labi un sāk atiet, bet dēļ sūdīgajām plaušām man ļoti grūti atiet, bet viegli pieķeras pa jaunam.