snark - Post a comment
kautskis
Nu, man ir radies iespaids, ka msjē Pūķinam īpaši nekrata kaut kādi ekonomiski apsvērumi, piemēram, sankcijas. Jo arī tagad šitā nelielā izprieca viņam atstājusi diezgan graujošu iespaidu uz ekonomiku.

Un arī vidusmēra Pūķina fanu kluba biedru tas īpaši neuztrauc. Pūķina fanu klubs lielā mēra sastāv no tādiem diezgan lumpeņainiem jauniešiem treniņbiksēs, kam prasības pret dzīvi aprobežojas ar šņabi, televizoru un Tumsas Spēku nolamāšanu. Necik augsts labklājības līmenis viņiem nav, par kaut kādiem ārzemju braucieniem viņiem tāpat nav jāuztraucas, tātad viņiem arī īsti nav, ko zaudēt (un nav īpaši daudz piemēru, ar ko savu dzīvi salīdzināt). Pašiem sūdīgi, bet vismaz Ģeržava var izrakstīt pizģuļei visādiem fašistiem!

Vēl vairāk, ja tur panesas sankcijas, tas tikai apliecina to, ka viņi ir uz pareizā ceļa -- Tumsas Spēki pret viņiem saceļas, tātad viņi dara lietas pareizi! Palasi kaut vai nenogurstošā svilpaunieka Kaspara Dimitera pārspriedumus, kā visi Gejropas sodomīti metušies virsū šķīstajai Krievijai pēc tam, kad tā pateikusi -- jūs mūsu bērniem savu Sodomu nebāzīsit sejā.

Tas, protams, nenozīmē, ka pret Krieviju nevajadzētu sankcijas. Vajadzētu, vienkārši tāpēc, ka vajag. Bet nevajadzētu sadomāties, ka no tām būs milzu efekts.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
profile
snark
User: [info]snark
Name: snark
calendar
Back November 2020
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930