[iCE2] - Izmainīti žurnāla ieraksti [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Izmainīti žurnāla ieraksti [Jun. 7th, 2004|11:48 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par to, kapēc es tā izdarīju un ko vēl gaidīt.

- Izdzēsti visi posti, kuriem, pēc manām domām, nav nekāda sakara (Uzreiz - postiem par dzeršanu, manuprāt, ir jēga, bez tam tie uzjautrina).
- Izdzēstas visas bildes. Kad pats sevi hostēšu, tad arī likšu, līdz tam laikam – sorry.
- Izmainīts satura pasniegšanas veids, lai tas atgādinātu varāk web-lapu ar topikiem, nekā vienkārši dienasgrāmatu.
- Izlabotas un papildinātas recenzijas par „Dawn of the Dead” un „Van Helsing” – lai viss būtu kā nākas.
- Un vēl šis tas – palabotas gramatiskās kļūdas utt.

Lai pie tā vairs neatgrieztos, pateikšu uzreiz, ka man nežēlīgi kaitina nosaukums „Sviesta Ciba”, tapēc tas tiks aizvietots ar vārdu Journal/Džournals/Žurnāls whateva.
Pateikšu, kas man viņā nepatīk in general. Posti cilvēkiem, kas satur tekstus no sērijas: „Šodien sūdīga/veiksmīga diena labi viss čau čau čau!” Manuprāt – totālā bezjēdzība ir tādus rakstīt, pat sev pašam, bet nu, protams, tikai manuprāt. Te, galu galā, ir tāda kā katram sava dienasgrāmata – katrs raksta kā grib, gotta respect that & shit. Protams, es cienu citu viedokli & shit. Bet ne šeit. Turpmāk mēģināšu rakstīt tā, lai, ja pats lasītu, būtu interesanti. Kam interesē, kādas man ir apenes? Anyone? Nu vot, tā arī sanāk. Ja raksta – tad raksta, recenzija, pārdomas, stāsts iz dzīves, vienalga – centīšos, lai ir interesanti sev un citiem un vismaz daudz maz jēdzīgi.
Tātad, ja meklējat postus no sērijas viens teikums „Life sux and then you die” – ne šeit.
Tātad, ja meklējat postus par to, cik man „Kruta iet utt., labi čau!” – ne šeit.
Pārējie - welcome :)
Izskats tiks mainīts (bet nedaudz) tuvākajā laikā.
Stay Tuned!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:June 8th, 2004 - 12:44 am
(Link)
Hmmm, man tieši otrādāk, liekas, ka pārāk gudrus tekstus te nav vērts rakstīt. Ja gribēšu kaut ko nopietnu pasaulei pateikt, rakstīšu grāmatu vai uzņemšu filmu:)
[User Picture]
From:[info]snake
Date:June 8th, 2004 - 01:20 am
(Link)
Kā tu mani atradi, ja nav noslēpums? Vienkārši te parasti mani paziņas no real-life vien raksta, tapēc interesanti.
A par to rakstīšanu -pēdējā laikā untums, "lai visam, ko dari, būtu jēga"
iespējams, pāries, iespējams- nē
bet doma man patīk
:)
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:June 8th, 2004 - 01:39 am
(Link)
Reizēm, kad galīgi viss piegriežās, paņemu meklēšanu uz random, tā arī Tu trāpījies:)

Jēga ir visam, ko dari, tik un tā, tikai reizēm to jēgu grūti pamanīt! Reizēm tikai pēc gadiem saprotam, kāda jēga bijusi kādam nenozīmīgam notikumam...:) Bet ko nu es te filozofēju...
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 8th, 2004 - 02:01 am
(Link)
Tas ir liktenis! Pasaulē nepastāv tāda lieta kā random!

:)))))
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:June 8th, 2004 - 02:15 am
(Link)
Un ko Tu gribi- lai es piekristu Tavam apgalvojumam vai lai to noliegtu?:)))))

Mēs ar meitu vienreiz šitā runājāmies. Nu ideja apmēram tāda:
viņa: "par to, vai tas ir labi vai slikti, varētu pastrīdēties..."
es: "Un kuru viedokli Tu gribi, lai es aizstāvu?"
Strīds nesanāca:(
:)
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 8th, 2004 - 05:01 am
(Link)
Negribu neko. Vienkārši asprātoju, necerēdams sagaidīt atbildi. Tik vienkārši. :)
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:June 8th, 2004 - 07:19 am
(Link)
Nu ja! Visas ģeniālās lietas ir vienkāršas :P A man gribās atbildēt, un es tik un tā kaut ko izdomāju:P
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 8th, 2004 - 02:10 am
(Link)
Jābliež tik savs blogs augšā, ne? :)

Kas tev pret darkz? Manuprāt, viens no sakarīgākajiem blogotājiem. ;)
[User Picture]
From:[info]snake
Date:June 8th, 2004 - 02:23 am
(Link)
īsumā - konkrēts īblis, kas skaidrs jau no pāris postiem?
Tāpat kā pārējie, kas šķiro cilvēkus pēc dzimuma/rases/tautiības/krāniņa lieluma un attiecīgi vadās?
no offence, bet nu vai tad tu nezināji, ka tādi ir mani uzskati?
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 8th, 2004 - 05:15 am
(Link)
Sanāk, ka tu šķiro cilvēkus rasistos un nerasistos, a priori iedalot viņus lohos un nelohos, gluži tāpat kā viņš šķiro cilvēkus ubermench'ā un untermench'ā - tātad, principā sanāk tas pats. ;)

Un pēc krāniņa šķiro, jo tam ir tīri praktiska, nevis ideoloģiska nozīme. :D
[User Picture]
From:[info]snake
Date:June 8th, 2004 - 07:16 am
(Link)
nu bāc, ne tā tas bija domāts, pats zini.
ok, whatever, patīk - lasi, tas jau subjektīvi
nazi bastard :))
bet nu vienā tev taisnība - izdzēsu apvainojumus, jo nodomāju, ka varētu iztikt šeit bez offence uz citiem. Ja gribēsies - pateikšu dzīvē =)
un rasisti tiek iedalīti lohos by default - sorry for them, tāpat kā nazi wannabees. Pasaulē ir pārāk daudz idiotu, lai es vēl ietu škirot, kurš no viņiem lielāks/mazāks. Tā kā sanāk arī ka lohos/nelohos, un tad tālāk, un īstenībā, neredzu te nekādas problēmas, vismaz priekš sevis.
Bet tu, zinādams manu attieksmi pret nacionālistiem un rasistiem, mēģini man vēl kaut ko pierādīt.
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 8th, 2004 - 02:45 pm
(Link)
Tā, ko tad tev nacionālisti ir nodrījuši tagad? Nacisti kāpēc nepatīk - saprotu, aber nacionālisti kur vainīgi? :) Neskatoties uz bezjēdzīgām sarunām ļutē, es tiešām nezinu tavu attieksmi pret nacionālistiem. =)

By default kaut ko iedala tikai urlas (da jebkādas politiskās piederības), tas nu ir fakts. Pasaule nedalās "labajos" un "sliktajos". Diemžēl tāpēc, ka tauta tā mēdz visu dalīt, mums ir pilna valdība ar mudakiem, kas iedala sevi "gaišajos spēkos", aber savus politiskos pretiniekus - tumšajos. Un visi bļauj puņķainu urrā šādai rīcībai.

Tipa, kā teica MM:

There's a time to discriminate,
hate every motherfucker that's in your way!

It's not your fault that you're always wrong.
The weak ones are there to justify the strong
You can't see the forest for the trees
and you can't smell your own shit on your knees!

Hey! You! What do you see?
Something beautiful? Something free?
Hey! You! Are you tryin' to be mean?
You live with apes, man, it's hard to be clean.

=)
[User Picture]
From:[info]snake
Date:June 8th, 2004 - 09:57 pm
(Link)
Bļaģ ja ir viena lieta kas man besī, tad tas ir kad manī neklausās kad es runāju. Ļutē/neļutē, tu kādreiz vispār atceries, ka es būtu ar putām uz mutes noliedzis nazi? Protams, ka es teicu ka viņi bija evil guys utt. Bet nu es esmu tāpat piekritis, ka viņu uniformas bija cool, tanki kruti utt., vienīgi kalpoja sliktajam :)
Bet es esmu MIĻONS reižu teicis, ka man besī lohi kas bļauj - "Krieviem pa dirsu, sūdus pa virsu", un lūdzis manā klātbūtnē tā nerunāt. Tāpat kā man besī un es esmu gribējis dot pa purnu tovariščiem, kas sauc "Ganci Suki" utml. Manā skatījumā tie abi bari ir urlas, vienalga kādas nacionalitātes, un ja tamlīdzīgu saukļu saukšana nav nacionālizms, kas tad ir? Tas tipo atbilde uz tavu provokāciju "A nacionālisti kur vainīgi?" Nē, nekur, rullē džekiņi, viss ok >:(
By default es iedalu tikai idiotus, drīzāk jau idiotos, manā skatījumā nacionālistisku (un nepamatotu!) saukļu skandināšana un sakarīgi domājošs cilvēks ir pilnīgi nesavienojamas lietas, UN TĀ TAS PALIKS. Tā vietā lai to iegaumētu (un es esmu to teicis ļoti daudzkārt), tu tagad man mēģini kaut ko pierādīt, un es reāli nesaprotu ko un negribu arī saprast. Kapēc - nospied pgup un izlasi, man vairs nav ko piebilst. Šis temats tiešām mani ļoti uztrauc un ir savā ziņā sāpīgs, kapēc - neesi tak muļķis, pats saproti.
Patīk darkz - lasi vesels, manās acīs tamlīdzīgi tipi vienmēr būs idioti (proti, lai tu varbūt šoreiz to dzirdi, ja nēesi protams ļutē - idioti ir tie kas saka "visi X ir X". pietiekami viņa postus esmu lasījis - lai pārliecinātos, ka es zinu ko runāju lasi http://journal.bad.lv/users/darkz/35091.html?mode=reply pietiek ar to lai man vairāk nerastos jautājumi bet nu ira arī http://journal.bad.lv/users/darkz/33993.html?mode=reply un vēl http://journal.bad.lv/users/darkz/27858.html?mode=reply un man ko tev visu viņa žurnālu nocitēt?)
Un es reāli nesaprotu, kā tāds sakarīgs džeks kā tu, kas intersējas nopietni par politiku, muzonu un galvenais! ik pa brīdim izmet ļoti, ļoti sakarīgas domas kuras pat spēj citus ietekmēt, var uzskatīt par vienu no sakarīgākajiem žurnālistiem 16.gadīgu kverpli kurš bez tā ka regulāri pīpē zāli, rij fofus un izskatās pēc mudaka, nespēj pat sakarīgi pats par sevi pastāstīt - vienā postā viņam ir tā, otrā atkal šitā. Bet kā jau teicu - patiik, lasi. (/me skumji pasmaida)
Vsjo, basta, pietiek un slēdzam šito tēmu ciet. Padirsties internetā protams ir kruta, bet tas ir kruta ar "lohiem", nevis ar draugiem. Vienu postu augstāk ir daudz, daudz interesantākas lietas, ko apspriest, jo, baidos, ka mans nākamais komentārs šajā būs jau bez smailijiem.
Izpīpējam miera pīpi un aiziet.

/me goes out to lay off some steam.
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 9th, 2004 - 12:26 am
(Link)
Man pilnigi pofig par kaut kādiem 16gadīgiem pokemoniem un viņu žurnāliem. Neskatoties uz to, ka internetā pavadu samērā daudz laika, tomēr varu atrast kaut kādas jēdzīgākas lietas, ko lasīt. :) Tā uzrakstīju vienkārši tāpēc, ka tu kā piemēru ņēmi kaut kādu tur lohu, kura žurnālu nevajadzētu lasīt. No offence, vienkārši man tas likās kaut kā dumji i-netā braukt virsū kaut kādam pilnīgi svešam pokemonam, tāpēc arī tāda mana reakcija. :)
Tādu postu lasīšana, kas tevi kaut kā privāti aizskar, ir pilnīgi bezjēdzīga iekšējā naida uzkurināšana - to es pats esmu krietni pārliecinājies lasot rus.delfi. Palasi labāk anekdotes, nekā tamlīdzīgus tekstus. :)

Par to nacionālismu - manuprāt, vienkārši nav korekti tā iedalīt. Gansi lohi un vice versa ir nacionālā šovinisma izpausme, nevis nacionālisms. Tie saukļi ir šovinistiski, nevis nacionālistiski. Jā, visādi Aivari Gardas un Žirinovski sauc sevi par nacionālistiem, tajā pašā laikā ar nacionāliem uzskatiem ir ļoti normāli žurnālisti, dzejnieki utt., tas nebūt nenozīmē, ka viņi uzskata, ka pēkšņi būtu "jāsit svešie". Nacionālisma jēdziens ir ļoti izkropļots mūsu apziņā, tomēr vajag piedomāt, kādus cilvēkus bāžam zem viena štempeļa. Nekāda provokācija no manas puses - vienkārši kaut kā nekorekti sanāk bāzt, piemēram, latvijāņu redaktoru vienā maisā ar G.Astru vai tamlīdzīgi. Labi, tā ir ļoti gara tēma.

Nav jau runa par diršanos, vienkārši diskusija. Es vienkārši cenšos izprast tavu domu gājienu, aber tu – manu. Nav ko lieki iespringt. :)
[User Picture]
From:[info]snake
Date:June 9th, 2004 - 12:36 am
(Link)
Ok, taisnība vien ir - nav ko raustīties, vienkārši tā man ir - ātri lasot nepamanīju tev smailu šiten:
=====
Kas tev pret darkz? Manuprāt, viens no sakarīgākajiem blogotājiem. ;)
=====
tapēc arī uzņēmu tik nopietni :)))

protams, ka nedrīkst mest nacionālistus & šovinistus vienā maisā, un veselīgs nacionālisms, tu neticēsi, priekš manis arī pastāv :) bet darkz & shit protams ir mazgadīgi šovinisti.
ok, ir smailijs - nav arī pamata diskusijai.
Gadās pārskatīties, sorre.

a par to darkzu vispār - tas tipo bija domāts kā par eksploreri - ierēkt. Tu taču nenoliegsi eksplorers (ja protams, tā nav provokācija) ir viens sick funny guy? ;-)
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 9th, 2004 - 12:41 am
(Link)
Jaunības maksimālisms, kas izpaužas sava "vispareizākā" politiskā viedokļa bazūnēšanā, visiem jauniešiem raksturīgs, turklāt internets ir vieta, kur to var izpaust vēl radikālāk. Ne velti Čērčils teica, ka, ja cilvēks 20 gados nav komunists, viņam nav sirds, savukārt, ja 40 gados viņš nav kļuvis par konservatīvo, viņam nav smadzenes. :)
[User Picture]
From:[info]snake
Date:June 9th, 2004 - 12:57 am
(Link)
protams, un arī es azīšu, ka jaunības maksimālismā ne to vien sastrādāju, bet nebija man tolaik interneta :))
bet vārds pokemons kā tamlīdzīgu apzīmēšana man patīk.
:)
[User Picture]
From:[info]ib
Date:June 8th, 2004 - 02:30 pm
(Link)
jā, jā, un tā taisot ģenerāltīrīšanu savā žurnālā, esi atbildējis uz vienu manu komentu par hot-dogiem, un es vairs nevaru atrast kur :D jebkuraa gadiijumaa sabiedriskais fuj! par to, ka ēd statoil hot-dogus :D un tas ne tikai tāpēc, ka es patriotiski noskaņota liktu visiem ēst narvesen hotus. vienkārši man personīgi šamējie iekš statoil liekas atbaidoši :D bet par gaumi jau nestrīdās :)
[User Picture]
From:[info]snake
Date:June 8th, 2004 - 10:06 pm
(Link)
Nūū - es tak teicu, ka Statoil suņi sux, bet narvessen ar salātiem - ņam ņam :)))