[iCE2] - Atkal kārtīgi iedzērām [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Atkal kārtīgi iedzērām [Jun. 5th, 2004|11:16 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par to, kapēc es pagaidām nedzeršu.

Pienāca kārtējā 5diena, un līdz ar viņu ierastais destination - Vecrīga.
Kas tur bija, kam tur deva - par to citreiz. Interesantāka lieta gaida. Tātad - mans comradieren šo-to aprakstīja šeit. Tas, protams, kā jau parasti viņam :)), ir totāls bullshit :)), bet nu šoreiz pavīdēja pāris sakarīgas idejas. Mans teksts ir vismaz ir rakstīts pilnīgi skaidrā stāvoklī. Katrā ziņā, atmetot lieko dramatizēšanu un mērcēšanu sīrupā, dzert mēs sākām jau par daudz. Lai arī es nosaukšu par mudaku ikvienu, kurš man mēģinās iestāstīt, ka es dzeru daudz. Trust me, es zinu, kas ir _daudz_. Daudz - tas ir katru dienu, kā mans sencis jeb Spike pazīstamie astotklasnieki, bet mums - pat regulāri katru nedēļu nesanāk. Bet kad sanāk, tad SANĀK, tas tiesa. Tā kā dzērāji mēs jau nu noteikti nēesam. Bet tad atkal mani mamma vienmēr mācija līdzināties nevis sliktākajiem, bet gan labākajiem, šajā gadījumā tie būtu atturībnieki, salīdzinājumā ar kuriem mēs iesakojam pamatīgi. Jo patiešām - kaut kādi 4l alus katru reizi (apmēram tā dažreiz arī sanāk) - iespējams, ir par traku.
Otrais, un pats interesantākais. No visām lietām kuras ir man apkārt, no kurām es dzīvoju - Draugi, Ģimene, Movies, Games, Music, Books, Comics, Gym un, protams, Meitenes - alkohols šajā sarakstā nefigurē, pat ne beigās. Es nenoliedzu, man patīk iedzert aliņu, pēc tam patīkamā puspālī ir ļoti jautri, sarunas risinās raitāk utt., bet nu kas es par real man, ja man tas nenotiek tā pat vien? Tā tas neies cauri.
Un trešais, sāpīgākais, par ko tiešām jāpiekrīt - kas tad tie par draugiem tādiem, kuri 90% kopīgā laika to vien dara, kā tikai dzer, dzer un dzer? Ir domājams, ka tas ir jāmaina, un pie tā vainīgas nav vis kapitālistu cūkas, bet gan mēs paši. Ir kaudze ar lietām, ko var darīt kopā, atskaitot dzeršanu, un tas nav mazāk fun! (un te gan neiet runa par defaulto threesome dušā :-) - idejas ir, bet neviens izņēmot mūs pašus to tālāk nebīdīs, iet piedzerties nenoliedzami ir vieglākais, nekādas īpašās piepūles nav vajadzīgs.
Un ceturtais, ne mazāk, un pat varbūt vairāk svarīgais - mans svars, kurš no 99kg bija krities uz normālajiem 72-74, pašlaik ir precīzi 81kg, un neskatoties uz regulārajiem 1,5h gym 3-4 reizes nedēļā, Bredapita preses vietā man ir riepa/mazs alus vēders, nevar īsti saprast. Nuu, ja ieņem, tā sacīt, kādas 3000 kalorijas ik pa brīdim, domājams, tas varētu vēl augt. Un tas nu, kā saka melnie brāļi no ASV filmām par cietumu - "I aint goin back!".
Tad ja man viņš nav vajadzīgs, negaršo, kaitē veselībai, ko es vēl gaidu? A neko.

Alcohol free life. No šodienas.

nu tad jau redzēs, cik izturēs ;-)

Jāpiezīmē, ka man nav tieksmes izcelties jeb bļaustīties, ka vot es tagad nepīpēju, tagad vēl nedzeršu - būšu stilīgs, ne tāds kā visi whatever - i'm tooo old for this shit.
Jā, un kā tad ar regulārajiem sulīgajiem aprakstiem, ko tad mēs šoreiz dzērām, kur bijām, kādas meitas mīlējām? Vai tiešām būs interesanti dzirdēt, cik es izdzēru izdrāsta spirta paveida (Vanaga Īpaši Stiprais)? Kā mēs sēdējām ostā, ko runājām, kā es pieturā kāvos ar Čilī M0nst0r un pirku McDonaldā 2 ketčupus pusčetros naktī? Sounds like crap.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 6th, 2004 - 05:02 pm

Mans viedoklis

(Link)
Nedomāju, ka runa ir par alcohol free life un tamlīdzīgu bullshit'u. Pilnīgi noteikti tas ir galīgi garām. =) Vismaz man liekas, ka bišķiņ jānomaina crappy sēdēšana Franču krogā un piedzeršanās pie vairāk vai mazāk idiotiskām sarunām uz ko interesantāku. Turklāt viena lieta ir puspālis, un pavisam cita lieta - pilnīga un galīga ļute (kā tas kārtējo reizi bija Andrejam). Varu teikt, ka es vismaz visu atceros. ;)
Regulārie apraksti - tur jau ir tā problēma. Visi sanāk nedaudz klišejiski. Ko dzēram? Kā parasti - daudz alus. Kur bijām? Kā parasti - Francijā. Par ko runājām? Kā parasti - par politics n' shit(c) Kādas meitas mīlējām? Kā parasti - nekādas. :)))) Nu ja arī kāda gadās, tad kā parasti - ne ilgak kā uz mēnesi. :) THIS sounds like crap!
Secinājumi:
1) Alkohola patēriņš ir JĀSAMAZINA.
2) Dzert par godu piektdienai/sestdienai NAV LABI.
3) "Nedaudz" iedzert var saviesīgos pasākumos.
4) Jāatrod kādi citi izklaides pasākumi.
5) Jāpelna nauda, lai uz tādiem varētu aiziet/tādus organizēt. =)
6) Kapitālistu cūkas IR pie visa vainīgas (c)! Mļēee! Ietaupi naudu revolūcijai, IBIO! ;)
[User Picture]
From:[info]snake
Date:June 6th, 2004 - 06:09 pm

Re: Mans viedoklis

(Link)
Crappy sēdēšana Fraņču krogā tiek nomainīta pret ko? Sēdēšanu 2lašos? MakŠeinā? Vēl ir SirPicca, Melnais Kaķis, PiccaJazz, Alus Arsenāls, Doma Dārzs un tā pati Čilīpica, kur alus ir pa 0,65. Mainot saskaitāmos vietām, summa nemainās. Sarunas, domājams, nomainīsies tikai tad, kad viens otrs gribēs viņas nomainīt, un pie aliņiem tas nu 100% nenotiks.
Par aprakstiem vispār negāja runa.
1) Jāsamazina? Tipo kādam te ir bremzes, ja?
2) A par godu kam ir labi? Vasarai? Vakaram? Labam laikam? Ļošam?
3) Pēc pasākuma beigām visi dodas uz veikalu pēc pāris divlitrenēm. Kas, pavisam ar atmiņu švaki palicis? ;)
4) Ir jau atrasti.
5) Ir jau nopelnīta. Pelnīsi naudu - varēsi piedzerties pulkvedī, vai pat vūdū. Point?
6) Nu notriecot naudu aliņos, daudz neiekrāsi.
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 6th, 2004 - 09:18 pm

Re: Mans viedoklis

(Link)
Sēdēšana (da jebkur) tiek nomainīta uz NESĒDĒŠANU! Shake dat booty! :D Vispār da jebkādas sarunas ir labas, atskaitot tās, kas grozās ap tēmu kā kādreiz bija un cik labi tad bija, un cik sen es pazītu to un šito, un kā mēs toreiz darījām. :)

1) Tipa, neviens jau nekad nav pat mēģinājis bremzēt. Varētu kādreiz pamēģināt. ;) Ak jā - Robim ir bremzes. :)
2) Mļe, par godu Ronalda Reigana nāvei. :) Runa ir par to, ka jāsamazina bezjēdzībā pavadīti vakari no kuriem tu labi ja 4to daļu atceries, da vienalga kāds iemels tam kā viņš sākās.
3) Nav runa par "pasākumiem" Doma laukumā. Ir arī cita veidi pasākumi, by the way. :) Liepājas dzintars, tabūns, pauku priedes, sinepes un medus utt. Nav taču tā, ka iekš LV nekas nenotiek. Studentu klubā 5dien Re:Public un DJ, kas spēlē rock, piemēram.
4) Es nedomāju šeit geimus, internetu un DVD, domāju kādu aktīvu darbību, kas notiek kā minimums 100 m attālumā no datora. ;)
5) Kāds tur dirsā pulkvedis un voodoo? :)))) Būtu nauda varētu aizmočīt uz KoRn konci Helsinkos (ceļš+biļetes 90Ls), nebūtu tik daudz, varētu aizmočīt uz Fear Factory (ceļš+biļetes 23Ls), jeb vismaz uz kādu lokālo pasākumu (mārpls, piemēram, Depo bija ceturtdien). Varētu aizmočīt paskatīties, kas notiek Latvijā ne pēc principa uzliekam šņabja glāzītes uz kartes un izdzeram utt.
6) Mļe, kur tu esi iebāzis savu humora izjūtu?

[User Picture]
From:[info]snake
Date:June 6th, 2004 - 10:45 pm

Re: Mans viedoklis

(Link)
kaut kā tu pārāk nopietni to uztvēri.
1) bremzes man nav (vismaz aliņu ziņā). Tātad pagaidām atturēsimies.
2) jāsamazina bezjēdzībā pavadīti vakari - tak kurš te strīdas? ;) vajag tikai atrast protams to aizvietotāju, ap to jau saruna grozas. Shake that booty - to kāreiz var, ne pārāk bieži, bet var :) tikai kur? Makšeinā? neznez, un arī uz LaRoccu tak neiesim. Voopshem - būs vajadzēt domāt.
3) Jā, no offence, bet varbūt varētu nosaukt kaut ko bez latvijas andergraund mūzikas pasākumiem? Jā, protams, tas ir _īstais_ muzons utt, bet nu vienam otram bez puslitra toč tur bāzties nav vērts. Laigan - ne vienmēr un ne visur.
4) Nū - ja tik ļoti gribas, ka tikai ne pie pc, tad vari prosta kokā kāpt :) tur jau tā lieta, ka viens otram netraucē. Protams, arī jāatceras ka ārā ir vasara. Un arī tas, ka pēdējos 3 gadus man reāli ir vienalga, ziema vai vasara, darbs ir cauru gadu.
5) Man ira jūlijā un augustā atvaļinājumi, sakrāj naudu - aizbrauksim izārdīt Zviedriju/Somiju. Vairāk par 40 ls tev noteikti nevajadzēs, pāris dienas varēs iztikt. Bet nu man ir doma, ka nu Andrejs labāk paliek Rīgā ar naudu. Un īstenībā bija doma vienkārši varētu sasēsties vilcienā un aizbraukt, piemēram, uz Gaujas Nac. Parku, even uz 1 dienu - pablandīties konkrēti apkārt, gaļu uzcept utt. Pārnakšņot arī daudz nevajag - telti vienu uz visiem pietiktu. Bet tad jāvāc arī Robis/Čakstiņš/Kārlis/Edis/Vova vai kas vēl brauks.
6) Nekur nav pazudusi :)

10.jūnijā - MTv Movie Awards show
12.jūnijā - Sīrupa Popiela Rīgā :)
manuprāt, abi ļoti cienīgi pasākumi
:)
tad dod ziņu
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 6th, 2004 - 11:52 pm

Re: Mans viedoklis

(Link)
Iešeikot :) labi var tur, kur ir normāla mūzika. Mans likt naudiņu uz Kardinālu un Studentu Klubu (tur, manuprāt, ir arī ļoti laba sēdēšanas vieta + vēl galda futbols, biljards, ja ir piķis + vēl normāla atmosfēra), iespējams, Depo. Ja cilvēkam vajag puslitru priekš underground mūzikas, tad es pat nevaru iedomāties, cik alkohola man vajadzētu, lai es normāli justos kādā tuctuc vai popsas pasākumā. =) Tas laiks, kad es piedzēries varēju iešeikot pie da jebkādas mūzikas, ir pagājis. Tas nu ir pierādīts fakts. Turklāt izārdīties moshpit'ā ir superpozitīvi. Žēl, ka nebiji toreiz uz to panku pasākumu Vēst filoz. fak. Tiesa, alko tur darbojas kā katalizators. :)
Es arī nesaku, ka traucē PC, bet vienkārši gribu šīs izklaides mūsu diskusijā distancēt no pārējā. =)
Par tām izklaidēm - redzēs, kas sanāks ar to darbu. Un vēl - ja ir šādi pasākumi, jādabon meitenes, tas nu ir fakts. ;) Jebkurā gadījumā - laiks mums vēl ir. ;)
[User Picture]
From:[info]snake
Date:June 6th, 2004 - 11:02 pm

Re: Mans viedoklis

(Link)
un saits www.notikumi.lv arī varētu palīdzēt
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:June 6th, 2004 - 11:52 pm

Re: Mans viedoklis

(Link)
neverās man tas mēsls vaļā. =)
[User Picture]
From:[info]snake
Date:July 18th, 2004 - 04:17 pm
(Link)
Izskatās, ka necik ilgi nesanāca.
Bet man patīk iedzert, ko tur padarīsi :)