[iCE2] - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Re: Mans viedoklis Jun. 6th, 2004|09:18 pm

wilkacis
Sēdēšana (da jebkur) tiek nomainīta uz NESĒDĒŠANU! Shake dat booty! :D Vispār da jebkādas sarunas ir labas, atskaitot tās, kas grozās ap tēmu kā kādreiz bija un cik labi tad bija, un cik sen es pazītu to un šito, un kā mēs toreiz darījām. :)

1) Tipa, neviens jau nekad nav pat mēģinājis bremzēt. Varētu kādreiz pamēģināt. ;) Ak jā - Robim ir bremzes. :)
2) Mļe, par godu Ronalda Reigana nāvei. :) Runa ir par to, ka jāsamazina bezjēdzībā pavadīti vakari no kuriem tu labi ja 4to daļu atceries, da vienalga kāds iemels tam kā viņš sākās.
3) Nav runa par "pasākumiem" Doma laukumā. Ir arī cita veidi pasākumi, by the way. :) Liepājas dzintars, tabūns, pauku priedes, sinepes un medus utt. Nav taču tā, ka iekš LV nekas nenotiek. Studentu klubā 5dien Re:Public un DJ, kas spēlē rock, piemēram.
4) Es nedomāju šeit geimus, internetu un DVD, domāju kādu aktīvu darbību, kas notiek kā minimums 100 m attālumā no datora. ;)
5) Kāds tur dirsā pulkvedis un voodoo? :)))) Būtu nauda varētu aizmočīt uz KoRn konci Helsinkos (ceļš+biļetes 90Ls), nebūtu tik daudz, varētu aizmočīt uz Fear Factory (ceļš+biļetes 23Ls), jeb vismaz uz kādu lokālo pasākumu (mārpls, piemēram, Depo bija ceturtdien). Varētu aizmočīt paskatīties, kas notiek Latvijā ne pēc principa uzliekam šņabja glāzītes uz kartes un izdzeram utt.
6) Mļe, kur tu esi iebāzis savu humora izjūtu?

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.