[iCE2] - Par zvērīgo nedēļas nogali [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par zvērīgo nedēļas nogali [Feb. 4th, 2007|02:00 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Piektien aizgāju beidzot uz darbu - tā ir, nedēļu mājās nodrachījis, likās, ka no informācijas overdozes galva uzsprāgs. Pa dienas vidu toties ar [info]mazheks un [info]karlik aizgājām ieturēt pusdienas uz Klondaiku, kur man sacepa vienkārši nereāli labu (un, kas galvenais, lielu!) cūkas steiku ar visādām ugunīgām mērcēm. Klondaikas virtuvei - divi īkšķi uz augšu!

Vakarā nekāda dzeršana nesanāca (tad jau tochna galva būtu eksplodējusi), normāli pāris stundas pasēdējām ar [info]kombains & sievu Vecrīgas "Stellā", kur uzpeldēja divas lietas. Pirmā - tika nežēlīgi nodrists Franchu krodziņš, bet tur neko nevar padarīt. Es vairs neredzu tai vietai nākotnes. Un otrā - pie blakusgaldiņa sēdošā blondi garkājainā dūda pēc viena (!) Wexford kausa nelikās vis stipri pievilcīgāka, bet gan tieši otrādi - pavisam nederīga! Dakter, kas tas ir, slikts alus vai regress?

Sestdienā nācās iespringt, iespējams tādēļ, ka pamodos akurāt pusdivos (dienā). Rēķinu nomaksai, vecvecāku apciemojumam un braucienam cauri visai pilsētai sekoja ne pārāk tīkamā, tachu neizbēgamā dažādu lupatu pirkšanas procedūra, par cik Taupīgais Latvietis (c) vienmēr sagaida izpārdošanu sezonu. Man akūti riebjas iepirkšanās process, ja vien iepirkumu mērķis nav DVD vai videospēles, un man vēl mazāk prieka sagādā bikšu pirkšana (pielaikošanas dēļ) slapjdraņķa sezonā, tachu galarezultātā tas tomēr bija tā vērts - par ietaupīto naudu laikam tiešām varēs uzrīkot reidu amazonam vai tur hmv.

Vakaru nācās pavadīt patīkamā vientulībā, tachu ja kompāniju tev sastāda double dose of coolness a.k.a. "Smokin' Aces" un "Gears of War" tandēms, tad es nezinu, kādi vispār var būt iebildumi? Svētajā dienā uz Ķīpsalu, pāris darbi un kāda filma, un tad jau atkal nedēļu making them craaazy moneyz!

linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]mafia
Date:February 5th, 2007 - 09:04 am
(Link)
tu vienkārši nepareizo alu dzer :D
[User Picture]
From:[info]brock
Date:February 5th, 2007 - 11:39 am
(Link)
un uz nepareizām dūdām skaties :D Ne no tā leņķa :D
[User Picture]
From:[info]mafia
Date:February 5th, 2007 - 11:45 am
(Link)
nē nu reizēm tā gadās, ka no tāluma baigi labs skats, pieej tuvāk - un efekts zūd :)
[User Picture]
From:[info]brock
Date:February 5th, 2007 - 12:01 pm
(Link)
kā krieviski bija tas teiciens: daljeko ne tak horosha kak iz daljeka :D
[User Picture]
From:[info]snake
Date:February 5th, 2007 - 12:25 pm
(Link)
aaa Broks tas "Gears of War" ir vispār psc omfg bbq čau, labākajās HL2 tradīcijās seamless vispār bez līmeņiem vai loadingiem, viens garš nepārtraukts storijs par to, kā veči aizbrauca pēc protonu tranzistora, tad jamajiem uzbruka sliktie lokusti, evakuācija izgāzās, omg katscēna ar "we've got Raven down!", atkāpjamies caur kanalizāciju, brauciens cauri gruvešiem ar bruņudžipu, iestājas nakts kā "Pitch Black" kad izlien no dienas miega pavisam acckije monstri, apvedceļš caur šahtām kur es arī paliku jo blje gulēt taču arī vajag cilvēkam :D (tas viss ir jālasa iedomājoties mani epileptiski žestikulējam un šļakstot siekalas uz visām pusēm)

Visam pa vidu ļaunākais humors ever ("Sir, where's the support?" "Son, You ARE the support!") un vispaar psc ku kruta viss. Tb - jāpērk 360, ne? :D

Real Game for Real Men!
[User Picture]
From:[info]brock
Date:February 5th, 2007 - 03:43 pm
(Link)
jā jā, kārdini maita tāds :D Nu es esmu paspēlējis pirmo līmeni pie viena paziņas un jau pats uzspēju dzīvajā pulti notecināt ar sviedriem/siekalām. Slapjām biksēm un trīcošām rokām no svētlaimes gāju prom ar domu kā šī spēle ir tiešām radīta priekš manis. Nekas, es te vienu dienu Unreal visu sēriju soļoju cauri un sapratu, ka jau tad bija Epic veidojis omg kur kruta utt :D