Februāris 6., 2010
17:13 Slinkie kāpostu tīteņi: 1 vidējs sīpols, 800g maltās gaļas, 2/3 glāzes rīsi, 3 nelieli tomāti, ~1/4 normāla kāposta Pannā apcep sīpolu un gaļu, gaļai pieliek sāli un garšvielas. Kamēr gaļa cepas sagriež 1/4 paliela kāposta (pilna baltā bļoda un vēl drusku). Kad kāposti sagriezti liek tos formā un aplej ar karstu ūdeni (ūdeni tik daudz, lai gar malu var redzēt). Uzber virsū nevārītus rīsus, uzber sāli, tad liek pa virsu sablenderētus tomātus un apcepto gaļu ar sīpoliem. Visam pa virsu foliju, cep cepeškrāsnī 30 min. Ēd ar skābu krējumu. Tomāti varēja būt vairāk, var arī pavariēt garšvielas.
|
|
|
|
|
Sviesta Ciba |