Decembris 16., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:21
Daugavas sporta namā invalīdiem ir dota iespēja Ziemassvētku tirdziņā pārdot savus rokdarbus, darinājumus, meistarojumus. Tirdziņš ir katru dienu no 10-18.00/19.00 (atkarībā no tā vai ir kāds atnācis un viņus atradis) un tā līdz 23.decembrim. FANTASTISKI TAMBORĒJUMI, ADĪJUMI, PINUMI, ĀDAS SIKSNAS, ZEĶES, APBRĪNOJAMI SKAISTAS ŠALLES, filigrāni uztamborētas JACIŅAS, TOPIŅI, adītas BĒRNU (pa 1,50) UN PIEAUGUŠO ZEĶĪTES (ap 4 Ls), TAMBORĒTAS EGLĪŠU MANTIŅAS, KARTIŅAS (20 Santīmi), SEDZIŅAS, CIMDIŅI, KOKAGREBUMI u.c. ar rokām darināti brīnumi - un tas viss par ārkārtīgi draudzīgām un zemām cenām! Tirgo paši vecie tantuki, pusaklie onkulīši...viss ir skaists..līdz aizkustinājumam!!! Pastāstiet draugiem ,radiem..par šo lielisko iespēju iegādāties brīnumjaukas un lētas dāvaniņas un vienlaikus palīdzēt invalīdiem! Savādāk, bez mūsu atbalsta, tur bez reklāmas iemaldīsies retais. Kā bābulīši stāstīja...citreiz...pat vairākas stundas neviens neienāk! ..un viņi sēž un gaida...Bet kā lai ienāk, ja neviens nezin!

Ziņu drīkst padot arī tālāk citiem.

p.s. Reklāmu (izkārtni) no Daugavas sporta nama ieejas nācās noņemt, jo nebija atļaujas (par to var uzlikt 400Ls sodu) attiecīgi šobrīd sanāk tā, ka sporta nama direktors ir devis iespēju tirgot, taču reti kaurais zina, ka Daugavas sporta nama 2.stāvā vispār ir šis tirdziņš.

p.p.s. pati tirdziņā neesmu bijusi, šo ziņu atradu pēc saites (http://tinypaste.com/16c35) + sestdien lasīju par to arī kādā avīzē tāpēc nedaudz piekoriģēju Baibas Beinarovičas tekstu.

(ir doma)

smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba