Jūlijs 17., 2008
smille | 14:25 zupiņa kas pati vārās: (1) izņem no saldētavas vistas stilbiņus, ieliek katlā ar aukstu ūdeni un uzliek vārīties uz ļoti mazas uguns (2) aiziet pie datora uzzīmēt vienu shēmu, aizraujas ar smuku ikonu meklēšanu un shēmas 'pimpošanu' (3) pēc nezināma laika perioda atceras, ka virtuvē vārās vista, skrien uz virtuvi, katlā puse ūdens izvārījies, buljons tīri gards arī bez nevienas garšvielas (4) pielej ūdeni tā, lai pārklāj visus stilbiņus, pieber drusku sāli un kamēr pielietais uzsilst sagriež visus dārzeņus mazos gabaliņos (5) izņem vistu no zupas, ieber zupā dārzeņus, piemt piparus, lauru lapu un dilles, dzird, ka zvana skaips un jož uz istabu (6) čato skaipā ar kolēģi par darbu (7) pēc kāda laika atceras, ka zupa vēl ir uz plīts, jož uz virtuvi, sagriež vistas gaļu gabaliņos un pieber atpakaļ zupā un, pat nepagaršojot rezultātu, griež uguni nost un lej zupu sķīvī.
Sanāca gardi.
|
Reply
|
|
|
|
Sviesta Ciba |